Tusen takk!

Aksjonen «Sammen fyller vi Eidsiva Arena» ble lansert på bakgrunn av at årets sluttspill – helt forståelig – ble besluttet avlyst.

For oss som klubb er det dramatisk med bortfall av så store inntekter, samtidig som kostnadene løper videre.

Men Lillehammer Ishockeyklubb er såpass privilegerte at vi er omringet av helt enestående supportere, sponsorer og øvrige støttespillere som nok en gang har strakt ut en hjelpende hånd. Vi har i skrivende stund bikket 400 solgte billetter til en verdi av 250 000 kr. Dette tilsvarer 1250 billetter til «vanlig» pris. Det varmer!

Vi i Lillehammer Ishockeyklubb ønsker å ydmykt takke for alle bidra så langt!

Det er fortsatt muligheter for å støtte denne aksjonene videre til og med 26. april (da den 7. finalen skulle vært spilt). Billetter kjøper du i appen eller via denne lenken: https://lillehammerishockey.woow.no/#!/match/detail/386

Du kan også lese mer om selve aksjonen her: http://lillehammerhockey.no/?p=9984

Kommentarer

Kommentarer