Før kampen: Lillehammer IK – Vålerenga

Det er lørdag og det er klart for ny kamp for gutta da Vålerenga tar turen fra Oslo til Kristins hall.

Vålerenga har hatt en begredelig start på sesongen og står hittil med 0 poeng på 5 kamper.    De er nok gira på å snu trenden og Lillehammer må virkelig møte opp på jobb for å ta hjem seieren i kveld.

I forrige uke skrev Fabian Gunnarsson under på en lånekontrakt med Vålerenga og spiller for første gang sammen med broren sin Filip som har spilt i Vålerenga de siste 5 sesongene. Utenom dette så har de relativt likt lag som de hadde forrige året.

Stephan Vigier var fjorårets poengplukker for Lillehammer mot Vålerenga, han noterte seg for 8 poeng på de 5 kampene som ble spilt. Det gjorde også Martin Laumann Ylven for VIF. Cameron var råtassen mot Oslo-laget og pådro seg 26 minutter i utvisningsboksen, på den andre siden så var det Morten Ask med 15 minutter.

Vi ønsker gutta lykke til og satser på seier i kveld!

Møt opp i Kristins hall klokken 18 og støtt hele dalens Lillehammer Ishockeyklubb

Fakta:
Gullhjelm hos Vålerenga: Rasmus Ahlholm.
Gullhjelm hos Lillehammer: Stephan Vigier.
Flest utvisningsminutter: Stein Tore Bakken (L.I.K.) og Tallak Lyngset (VIF).
Gjennomsnittsalder: 23,58 (L.I.K.) og 24,17 (VIF).
Gjennomsnittshøyde: 181,00cm (L.I.K.) og 182,18 (VIF).
Gjennomsnittsvekt: 82,71 (L.I.K.) og 85,45 (VIF).

Kommentarer

Kommentarer