Før kampen: Lørenskog – Lillehammer

Torsdag reiser laget til Lørenskog for bortekamp i Lørenskog Ishall. Kenneth Larsens menn på Lørenskog ligger på femteplass og står med 10 poeng etter sesongens første kamper, mens Lillehammer på sin side innehar fjerdeplassen på tabellen med ett poeng mer. Gudbrandsdalens Lillehammer IK kommer fra en knepen seier mot Vålerenga etter spillerforlengning, mens Lørenskog slo Manglerud Star 2-3 etter en jevn batalje i Manglerud Ishall.

Oppgjøret mot romerikingene er lagenes sjuende kamp denne sesongen.

– Det er godt å være ferdig med forsesongen og å være i gang med å spille kamper som virkelig betyr noe, sier Lillehammer-kaptein Nick Dineen før Lørenskogkampen.

Dineen har ikke møtt Lørenskog tidligere denne sesongen, men husker oppgjørene mot Lørenskog fra 2013/2014-sesongen. Da spilte årets Lillehammer-kaptein for Lillehammer IK før sine opphold i Danmark og Tyskland.

– Jeg husker Lørenskog som et lag med mye talent og et lag som spilte hardt. Vi hadde harde kamper mot dem hver gang vi spilte mot de forrige gang jeg spilte for Lillehammer, fortsetter Dineen.

På spørsmål om hvordan Lørenskog skal beseires sier Dineen videre at det blir viktig å stå på gjennom hele kampen og unngå overganger i mot. – Jeg mener også at min rekke må begynne å produsere mål slik at laget får et mer balansert angrep. Vi jobber hardt, men vi må rett og slett begynne å score på sjansene våre.

Dineen virker stolt over å være lagkaptein for Gudbrandsdalens eneste elitelag. – Det er en stor ære å være L.I.K.-kaptein. Det betyr mye for meg at lagkameratene mine har valgt meg som kaptein. Jeg ønsker å være en hardtarbeidende kaptein som leder fra front og som sier i fra når det trengs, avslutter Nick Dineen.

Vi ønsker Nick Dineen og resten av laget god tur til Lørenskog. Du kan følge kampen og få reaksjoner etter kampen hos vår samarbeidspartner Gudbrandsdølen Dagningen. Kampen kan også følges på TV2 Sumo.

Fakta:

Lørenskogs første seks kamper: 3P, 3P, 0P, 0P, 1P, 3P.

Lillehammers første seks kamper: 2P, 3P, 1P, 3P, 0P, 2P.

Gullhjelm hos Lørenskog: Conny Strömberg (0-7)

Gullhjelm hos Lillehammer: Stephan Vigier (3-4)

Flest utvisningsminutter: LØR #44 Berg, 29min – L.I.K. #44 Bakken, 14min.

Gjennomsnittshøyde: 182,19cm (LØR) – 181.00 (L.I.K.)

Gjennomsnittsvekt: 83,74kg (LØR) – 0,08271 tonn (L.I.K.)

Gjennomsnittsalder: 25,07 år (LØR) – 23,58 år (L.I.K.)

Tidligere Lillehammer-spillere på Lørenskog: Ingen. Stian Uttakleiv kan bli benyttet som følge av utlånsavtale mellom Hasle/Løren og Lørenskog.

 

Se opp for: #65 Marc Hagel og #9 James Sixsmith. Hagel er en kanadier som først sluttet seg til Lørenskog-laget før forrige kamp. Gjorde 1+1 i sin første kamp. Kommer fra spill i USA og har blant annet over 200 kamper i AHL. Sixsmith har vært god over flere sesonger og er en rask løper med et snitt på 1,31 målpoeng pr. kamp i GetLigaen.

 

Øvrige oppgjør, torsdag 30. september:

Kongsvinger Knights – Stavanger Oilers

Vålerenga – Stjernen

Frisk Asker – Manglerud Star

 

Den første kampen i den sjuende serierunden ble spilt tirsdag, hvor Sparta Sarpsborg slo Storhamar 3-2.

Kommentarer

Kommentarer