Hockey Classic 18. november – begivenheten nærmer seg!

Hockey Classic er noe mange med ishockey-hjerte har merket seg, da Lillehammer Ishockeyklubb inviterer til en flere dager lang hockeyfest i Håkons Hall. Det blir aktiviteter og kamper for både barn og voksne, og det hele toppes med derbyet mellom Lillehammer Ishockeyklubb og Storhamar.

– Arbeidet skrider stadig fremover og vi begynner å merke stor pågang rundt arrangementet, sier prosjektleder Kjell Stenberg i Lillehammer Ishockeyklubb. – Selv om vi teorien kun bytter hall er det mye som skal avklares i forbindelse med arrangementet, i tillegg til at vi selvsagt ønsker å gjøre noe ekstraordinært ut av det hele.

Stenberg kan videre fortelle at det begynner å bli rift om billettene. – Vi nærmer oss 5000 antall solgte billetter, hvilket inkluderer VIP-pakker, ordinære billetter, sesongkort og pakker solgt til større grupper.

Om det tas en titt på det interaktive salkartet i Håkons Hall ser det også ut til at det stadig minker på det gode plassene. – Vi tror salget vil gå jevnt og trutt også fremover, men at det vil bli solgt mange billetter i løpet av de siste ukene og dagene før arrangementet.

Stenberg kan også fortelle at det for arrangementets del har litt å si hvordan forhåndssalget går. – Vi har en god avtale med Olympiaparken om leie av hallen, men vi kommer ikke utenom at det innebærer en viss økonomisk risiko for klubben å avholde dette arrangementet. Slik salget er pr. nå er vi trygge på at arrangementet blir en suksess, men det er klart at vi gjennom et stort forhåndssalg kan planlegge litt ekstra og gjennomføre ytterligere aktiviteter for å både markedsføre og for å ”krydre” selve gjennomføringen av arrangementet, avslutter Stenberg.

Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/hockey-classic-getligaen-lillehammer-storhamar-i-hakons-hall-billetter/548249

Billettinformasjon finner du på våre hjemmesider.

Kommentarer

Kommentarer