Før kampen: Lillehammer IK – Frisk Asker

Endelig er søndagen her og det er duket for ny runde i GET-ligaen. Lillehammers neste hinder på veien til seriegull er nåværende serieleder Frisk Asker. Alt ligger til rette for et storslått toppoppgjør i Lillehammers storstue – Kristins Hall. 

Lillehammer har i ettermiddag muligheten til å bli det første laget i år som temmer tigerne fra Asker. Med sju strake seiere i ryggsekken er det et selvsikkert Frisk Asker som gjester Kristins hall om få timer.

Hjemmelaget på sin side kommer fra en meget overbevisende 5-0 seier i Lørenskog for bare få dager siden, og vil naturligvis gi Asker-laget knallhard kamp fra første dropp. Det var veldig gledelig at laget endelig fikk godt betalt for den gode kollektive innsatsen. Løperne til L.I.K viste virkelig hva de er gode for og sørget for at Lørenskogkeeper Idoff måtte plukke hele fem pucker ut av nettet sitt. Dette er virkelig noe Lillehammer kan bygge videre på i de neste kampene.

 

Enda et tilskudd fra Nord-Amerika 

Det var en spillesugen og tent Joey Benik som endelig fikk sin etterlengtede debut mot Lørenskog på torsdag. Han kom seg også på scoringslista tidlig i tredje periode etter flere gode skuddforsøk.

Benik hadde følgende å si om debuten sin i Lillehammertrøya:

Det føles veldig godt endelig å kunne spille igjen. Det er aldri gøy å se kamper fra tribunen på grunn av en skade, men lært mye av å se laget spille de siste ukene.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

Jeg ser på meg selv som en offensiv løper som liker å skyte. Jeg bruker også gjerne hurtigheten min for å skape rom på banen. 

På spørsmål om hvordan de har forberedt seg foran dagens batalje svarer han følgende:

Vi pleier alltid å tilpasse spillet til det laget vi skal møte. Vi må være godt forberedt mentalt og holde fokus i hvert bytte gjennom kampen. 

Frisk Asker er ubeseiret så langt i sesongen. Hva er oppskriften for å slå dem?

Det er viktig å omsette sjansene våre til mål når vi får muligheten. Vi må også være godt organisert i egen sone, da laget til Asker styres på en veldig god måte. De har også gode backer som fort kan få pucken i nettet. 

Dette er helt klart dagen for å ta med familie og venner på søndagstur til Kristins Hall! Om du likevel skulle bli forhindret fra å møte kan du selvfølgelig følge kampen på gd.no.

Vi ønsker gutta lykke til og satser på nok en seier hjemme i Kristins Hall! 

 

Fakta: 

Gullhjelm hos Frisk: Garry Stanley Nunn

Gullhjelm hos Lillehammer: Stephan Vigier

Suksess i overtall: Frisk 29,0 % (1), Lillehammer 26,9 % (2)

Suksess i undertall: Frisk 93,9 % (2), Lillehammer 83,3 % (5)

Mål i mot: Frisk Asker 13 (2), Lillehammer 12 (1).

Kommentarer

Kommentarer