Klart for ny uke

Høyt aktivitetsnivå – tirsdag møtes Sparta og Lillehammer:

Søndag tok Lillehammer IK en sterk hjemmeseier over serieleder Frisk Asker. Etter seieren mot Asker-laget klatrer Lillehammer opp på 2. plass, med èn kamp igjen av GetLigaens første serierunde.

Det er en travel uke for Lillehammer Ishockeyklubb. Allerede tirsdag kl. 19:00 tar Sparta Sarpsborg i mot Lillehammer til nok en toppkamp for opplendingene. Sparta er plassert på 3. plass på tabellen, som nå ser slik ut:

  1. Frisk Asker 20P
  2. Lillehammer 17P
  3. Sparta Sarpsborg 16P
  4. Storhamar 16P
  5. Stavanger Oilers 11P
  6. Lørenskog 10P
  7. Manglerud Star 10P
  8. Stjernen 9P
  9. Vålerenga 6P
  10. Kongsvinger 6P

Kampen sendes på TV2 Sportskanalen.

 

Funksjonærmøte:

Onsdag 4. oktober fra kl. 19 til kl 21 avholdes det funksjonærmøte ifm. Hockey Classic-arrangementet i midten av november. Møtet finner sted i Håkons Hall.

Personer som har påtatt seg roller i forbindelse med avviklingen av arrangementet (inkludert klubbens faste arrangørstab) vil her få relevant informasjon og en status på arrangementet. Andre som ønsker å bidra er hjertelig velkommen til å delta på møtet og vise sin interesse for å bidra under planleggingen av Hockey Classic.

 

Hele dalen med Lillehammer Ishockeyklubb:

Spillerne på a-laget har allerede besøk gågata, Strandtorget, Ringebu, Øyer og Otta, og nå står Gausdal for tur da et knippe spillere tar turen dit lørdag fra kl. 13. til kl. 15. Her blir det aktiviteter, konkurranser, muligheter for å møte spillerne og å få en prat med dem. Vi vet mange fra Gausdal følger klubben tett og håper å se både gamle og kjente fjes på lørdag.

 

Bortekamp mot Manglerud Star:

Søndag 8. oktober tar a-laget igjen turen sørover, denne gang til Manglerudhallen for å møte Oslo-laget Manglerud Star. Kampstart hos laget sør i Oslo er kl. 17:00. Kampen markerer starten på GetLigaens 2. serierundespill.

U20-laget skal også til pers to ganger denne uken, og møter hhv. både Lørenskog (3. oktober) og Manglerud (7. oktober) på borteis denne uken. U18-elitelaget møter Frisk Asker på borteis den 8. oktober.

Kommentarer

Kommentarer