Informasjon vedrørende situasjonen med Emil Nyhus

Onsdag 18.10.2017 kl. 10:00:

Oppdatering på situasjonen til Emil Andreas Lund Nyhus:

Emil har vært på sykehuset i Stavanger i natt og har gjennomgått ytterligere undersøkelser. Disse har ikke vist tegn til ytterligere skader, ut over det som var klart tirsdag kveld. Emil er ved godt mot og var oppe på bena allerede i natt.

Jacob Lundell Noer har tilbragt natten på hotell i Stavanger og vil sammen med Emil returnere til Lillehammer med fly i løpet av i dag, onsdag.

Lillehammer Ishockeyklubb ser frem til å få Emil hjem og vil følge han opp i det videre.

 

Tirsdag 17.10.2017 kl. 22:00:

Emil Andreas Lund Nyhus fikk som kjent hard medfart i forbindelse med kampen tirsdag kveld. Da taklingen hadde stor kraft blir Emil værende igjen i Stavanger for ytterligere utredning, sjekk av nakke etc. Medisinsk er det sjeldent lett å gi noen rask diagnose, men noen sting i neseregionen og avskallinger på en tann er status pr. nå, i tillegg til en hjernerystelse. Emil er våken, har god motorikk og snakker.

Personer tilknyttet oss er tilgjengelig i Stavanger for å følge opp Emil best mulig.

Kommentarer

Kommentarer