Før kampen: Lillehammer IK – Lørenskog IK

Lillehammer Ishockeyklubb tar torsdag i mot Lørenskog til hjemmekamp i Kristins Hall. Romerikingene ligger på niendeplass på tabellen, men har forsterket laget den seneste tiden og har flere spillere på vei tilbake fra skade.

Hjemmelaget Lillehammer IK har kommet bedre i gang med sesongen enn Lørenskog og ligger foran kveldens kamp på andreplass, ett poeng bak serieleder Frisk Asker. Askerlaget har imidlertid spilt en kamp mer enn Lillehammer IK.

Foran torsdagens kamp i Kristins Hall har vi tatt en prat med Jacob Lundell Noer, som er klar for å jakte nok en seier på hjemmebane, hvor Lillehammer for øvrig så langt er ubeseiret.

Hvordan vil du oppsummere forrige kamp mot Vålerenga?
I kampen mot Vålerenga hadde vi en dårlig første og andre periode hvor vi ga dem store sjanser. Heldigvis var vi gode i undertall og overtall. I tredjeperioden synes jeg vi spilte bra, vi gikk mye på skøyter og spilte enkelt.

Hvilke tanker gjør du deg foran oppgjøret mot Lørenskog, og hvordan skal dere beseire gutta fra Romerike?
Jeg tror det blir en jevn kamp mot Lørenskog, de har fått tilbake noen av sine skadede spillere tror siden sist gang tror jeg, men hvis vi spiller som vi gjorde i tredjeperioden mot Vålerenga skal de få det tøft i Kristins Hall.

Hvordan føler du din egen utvikling har vært denne sesongen?
Når det gjelder egen prestasjon så synes jeg den var bra i starten av sesongen, men at den ikke har vært i nærheten av bra nok i det siste, så håper å snu den trenden så fort som mulig.

Kampstart i Kristins Hall er kl. 18:30. Vi håper å fylle opp tribunene i Kristins Hall mest mulig, men du kan som vanlig også følge kampen på TV2 Sumo og på GD.no. Utover kvelden får du reaksjoner og Hockeystudio hos GD.

Kommentarer

Kommentarer