Lillehammer Ishockeyklubb – 60 år!

Lørdag 2. november 1957 – Lillehammer Ishockeyklubb er 60 år!

Lillehammer Ishockeyklubb ble «født» lørdag 2. november 1957 på Birkebeineren Ungdomsherberge. Klubbens første styre bestod av: Formann Rolf Haugen, nestformann Thorbjørn Mathisen, oppmann Nils Mæhlum, kasserer Tor Kraby, styremedlem Kåre Berg, varamenn Svein Bugge og Hans C. Buer, sportutvalg med Odd Simensen og Harald Johnsen, mens revisor ble Svein Hambord.

Tyskerbrakka sør på Stampesletta var L.I.K.s første tilholdssted. Ser vi på utviklingen fra fødselen og frem til i dag, da jubilanten holder til i fine lokaler, er forvandlingen enorm. Akkurat som den er både økonomisk og sportslig.

Lillehammer Ishockeyklubb feirer jubileet med en egen hockeyavis, som blir distribuert til husstandene i distriktet i dag, torsdag 2. november 2017.

Denne finner du også elektronisk her:

Lillehammer Ishockeyavis nov 17-2

GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN!

Kommentarer

Kommentarer