Før kampen: Lillehammer IK – Manglerud Star

Det er endelig duket for hjemmekamp i Kristins Hall når Lillehammer IK i kveld tar i mot sjetteplassen på tabellen, Manglerud Star på hjemmeis. Etter en drøy ukes opphold er serielederne fra vinterhovedstaden Lillehammer klare for å ta tilbake tabelltoppen etter at Storhamar inntok denne med seier over Vålerenga i går, mandag.

Storhamar har en kamp mer spilt og ligger to poeng foran Lillehammer, hvilket betyr at opplendingene med seier vil fortsette Hockey Classic-uken på toppen av tabellen. Manglerud Star på sin side ligger jevnt plassert med blant annet Stavanger Oilers, Stjernen og Vålerenga på nedre halvdel av tabellen. Med sitt intense spill og oppofrende spillestil har imidlertid Oslo-laget skapt trøbbel for de fleste GetLiga-lagene denne sesongen. Lillehammer har vunnet sesongens to første kamper mot Manglerud Star etter spillerforlengelse.

Laget går med denne kampen inn i en hektisk uke. Manglerud Star kommer til Kristins Hall i dag, mens Lillehammer reiser til Fredrikstad for å gjeste Stjernen på torsdag. Uken krones med oppgjøret mot Storhamar i Håkons Hall på lørdag. I en av hovedrollene finner vi lagkaptein Nick Dineen, og vi har tatt en prat med han foran tirsdagens oppgjør.

Nick, det har gått noen dager siden forrige kamp. Hva har dere brukt tiden på siden sist?
– Vi har brukt den siste tiden på å få gjennomført litt kondisjonstrening, men har den siste halve perioden benyttet tiden til restitusjon for å lade batteriene maksimalt til denne uken.

Dette blir en hektisk uke med tre kamper. Hvordan jobber dere for å være best mulig rustet?
– Vi har hatt flere hektiske uker denne sesongen, så det er ikke første gang vi møter dette kampprogrammet. Dette er vi vant til. Vi trenger alle man på isen slik at vi fordeler belastningen. I tillegg må vi spise bra og være flinke med restitusjonen.

Hvordan skal dere slå Manglerud Star?
– De er et vanskelig lag å spille mot. Vi må spille hurtig og hardt i seksti minutter.

Klar for lørdag?
– Ja, vi er definitivt klare for lørdag! Det har bygget seg opp mot denne lørdagen hele året og nå er dagen snart her, men vi har to harde kamper før det og må på med arbeidshanskene både tirsdag og torsdag før vi kan rette fokuset mot lørdag.

Vi takker Nick for at han tok seg tid til intervjuet og ønsker han og resten av laget lykke til i kveld!

Kampen kan du som vanlige følge i Kristins Hall, og billetter kjøper du på Ticketmaster. Dersom du ikke får fulgt kampen i hallen kan du følge den live på TV2 Sumo og hos GD. Reaksjoner, intervjuer og høydepunkter får du hos GD.no etter kampen.

Kommentarer

Kommentarer