Før kampen: Lillehammer IK – Vålerenga

Det er kampdag og duket for et spennende oppgjør i GetLigaen når Lillehammer i kveld tar i mot Vålerenga Hockey til kamp i Kristins Hall.

Oslo-laget har hatt en varierende sesonginnledning, men har siden en lengre tapsrekke i starten av ligaspillet funnet mer og mer flyten og har den siste tiden vist at de er et lag å regne med i årets seriespill. Etter forrige kamp mot Lillehammer har Oslo-laget bare tapt én kamp, hvilket var mot serieleder Storhamar.

En spiller som har jobbet seg gradvis fremover i L.I.K.-drakta er nylig U20VM-uttatte Mads Homdrom, scoret sitt første mål i GetLigaen forrige lørdag. – Det føles veldig bra! Det var både gøy å score og å bli tatt ut til U20-vm, forteller han.

Hvordan føler du utviklingen din har vært denne sesongen?
Utviklingen min har vært grei, men det er mye å forbedre.

I kveld kommer Vålerenga på besøk. Historien tilsier at det blir et tett og jevnt oppgjør. Hvordan ser du for deg at kampbildet blir?
Kampbildet blir nok jevnt. Men, hvis vi er på fra start og bestemte i det vi gjør vet vi at vi er vanskelige å slå.

Hvilke tilpasninger gjør dere ift. hvilken motstander dere spiller mot?
Vi ser litt på video fra tidligere kamper og prøver å forbedre de tingene vi ikke er fornøyde med. Så kommer det også ann på hvilken motstander vi møter, og hvilke svakheter vi ser at vi eventuelt kan utnytte hos dem, forteller den talentfulle unggutten.

Poengkonger: Morley og Vigier med hhv. 11+22 og 16+17 topper poengligaen hos Lillehammer med 33 poeng hver. Rasmus Ahlholm leder poengligaen for Vålerenga, med 16 mål go 13 assist.
Råtassene: Tallak Lyngset (VIF) har flest utvisningsminutter i GetLigaen denne sesongen med 74 minutter. Hjemmelagets Brendan Ellis har totalt 70 minutter.
Vålerenga er ligaens svakeste undertallslag med en uttelling på 74,5 %. Lillehammer er ligaens sterkeste overtallslag med en uttelling på 27,5 %.

Kampstart i Kristins Hall er kl. 18:30. Kampen kan også følges på TV2 Sumo, men vi håper flest mulig tar turen til hallen!

Reaksjoner og intervjuer etter kampen får du hos GD.

Kommentarer

Kommentarer