Før kampen: Lillehammer IK – Lørenskog

Søndag kommer Lørenskog på besøk til Kristins Hall og det er dermed klart for Lillehammer´s første hjemmekamp i 2018. Romerikingene ligger plassert 29 poeng bak hjemmelaget, men vant det forrige oppgjøret mellom lagene hele 4-1. Skal Lillehammer IK være sikre på å ikke tape terreng til lagene foran seg må Lørenskog slås i søndagens kamp.

Joakim Eidsa Arnestad spilte en sterk kamp borte mot Vålerenga tidligere denne uken. I følge han var seieren mot Vålerenga svært viktig. – Seieren var viktig både for å ha heng på lagene foran på tabellen og for å holde avstanden oppe til lagene bak oss på tabellen. I tillegg var den viktig for selvtilliten, forteller han.

Søndag går Lillehammer IK for å kopiere kampen mot Vålerenga. – Mot Lørenskog blir det viktig å kopiere det vi gjorde i 2. og 3. periode i Furuset Forum. I tillegg må vi bygge videre på spillet vårt, sier den assisterende lagkapteinen.

Det er travle dager for GET-ligaspillerne nå i desember. Før OL-pausen om en måneds tid skal det spilles hele 10 kamper, og kampene kommer tett. Allerede tirsdag venter Frisk Asker i Askerhallen, mens Sparta og Manglerud kommer på besøk til Kristins Hall hhv. førstkommende torsdag og søndag om en uke. – Det påvirker treningshverdagen vår når det er et så tett kampprogram. Vi gjennomfører litt kortere treningsøkter, men med noe høyere intensitet enn vanlig, avslutter Joakim Eidsa Arnestad.

Kampstart mot Lørenskog er kl. 17:00. Ta turen til Kristins Hall og bli med når Lillehammer IK spiller sin første hjemmekamp i det nye året!

Hockey er best i hallen, men du kan også følge kampen på TV2 Sumo og hos avisa GD – både på nett og på papir.

 

Kommentarer

Kommentarer