Tett kampprogram

Søndag ettermiddag spilte Lillehammer IK sin første hjemmekamp i 2018 når Lørenskog Hockey gjestet Kristins Hall. Oppgjøret var tett og jevnt, og Lørenskog ga L.I.K. kamp til døra. Sluttresultatet ble til slutt 6-4 etter at Stephan Vigier satte 6-4-scoringen i åpen kasse. Brett Cameron x2, Joey Benik, Christian Fosse og Simen Thoresen tegnet seg også i scoringsprotokollen for hjemmelaget. 

Kampen markerte for alvor starten på det som er et meget tett kampprogram for Lillehammer IK og resten av lagene i GETligaen. Allerede tirsdag 7. januar står Frisk Asker på motsatt banehalvdel når hele dalens ishockeylag setter seg i bussen for entre isen i Askerhallen. Det blir trolig et tett og jevnt oppgjør mot Asker-laget. Akershus-laget ligger fire poeng bak Lillehammer, men har en kamp mindre spilt.

Onsdag blir restitusjonsdag, for torsdag 7. januar kommer topplaget Sparta Sarpsborg på besøk i Kristins Hall. Forrige gang Sarpingene gjestet Lillehammer ble tilskuerne vitne til et tett og jevnt oppgjør med kontroversielle situasjoner både på og utenfor isen. Tabellsituasjonen tilsier at det blir nok et tøft oppgjør mot Sparta. Sarpsborg-laget har en liten luke ned til Lillehammer fra sin 2. plass, og har i skrivende stund 72 poeng. Lillehammer har 66. I skrivende stund er både Lillehammer og Sparta ligaens to mest formsterke lag, og begge har kun tapt en kamp på sine fem siste. Kampstart er kl. 18:30.

Fredag og lørdag blir kampfri, men på søndag er det duket for nok en hjemmekamp – denne gang mot Manglerud Star. Oslo-laget har skapt trøbbel for alle og enhver denne sesongen og slo søndag 7. januar Frisk Asker 3-1 i Manglerudhallen. Før de gjester Kristins Hall skal Manglerud gjennom tøffe oppgjør mot hhv. 1. og 2. plassen på tabellen, Storhamar og Sparta Sarpsborg. Kampstart i Kristins Hall søndag 14. januar er kl. 17:00.

Etter kampen mot Manglerud Star blir det et lite opphold frem til 21. januar, da Lillehammer IK reiser til Fredrikstad for å møte Stjernen.

Resterende hjemmekamper før sluttspillet begynner:

11.11: Lillehammer VS Sparta Sarpsborg

14.11: Lillehammer VS Manglerud Star

25.01: Lillehammer VS Stavanger Oilers

01.02: Lillehammer VS Vålerenga

06.02: Lillehammer VS Frisk Asker

27.02: Lillehammer VS Storhamar

Kommentarer

Kommentarer