Før kampen: Frisk Asker – Lillehammer IK

Nå kommer oppgjørene som perler på en snor. Tirsdag står Frisk Asker på motsatt banehalvdel når Lillehammer IK ruller ut fra Lillehammer i retning Askerhallen for nok et oppgjør i sesongens GETliga.

Når lagene entrer isen i Asker vil tre av ligaens beste poengplukkere alle være representert på banen. Lillehammer-spillerne Stephan Vigier (22+24) og David Morley (14+32) har begge gjort 46 poeng så langt denne sesongen og deler med det 2.plassen over de mest produktive spillerne i ligaen. Asker-spiller Garry Nunn har hittil bidratt med 44 poeng, fordelt på 16 mål og 28 assist.

Hovedtrener Mikael Kvarnström leder et Lillehammer-lag som har tatt seks seiere på de siste syv kampene. – Jeg synes vi har spilt bra den siste tiden. Mot Lørenskog synes jeg vi spilte en svak 1. periode, men vi fant tilbake til vårt spill og slo tilbake i 2. og 3. periode, forteller han.

At det venter et tøft oppgjør i Askerhallen er det liten tvil om. Frisk Asker ligger fire poeng bak Lillehammer på tabellen, men har en kamp mindre spilt. Med seier kan de med andre ord ta tilbake initativet i kampen om 3. plassen på tabellen. – Når man møter Frisk Asker på borteis må man være forberedt på at det blir en 60-minutterskamp. Vi må være fokuserte i hvert bytt, sier Kvarnström. – De er et velorganisert lag med en solid tropp. Såvidt jeg kan se har de et stabilt lag uten større svakheter, så mot Frisk Asker må vi virkelig møte opp og være klare til kamp fra første dropp, legger han til.

Kampstart i Askerhallen er kl. 18:30. Du kan følge kampen på TV2 Sumo eller hos avisa GD. Husk at du også kan følge kampen på twitter: @lillehammerik.

Kommentarer

Kommentarer