Jonas Medby nominert til «Get Rookie of the Year»!

Juryen som nominerer består av landslagssjef Petter Thoresen, sportssjef i Norges Ishockeyforbund Petter Salsten, daglig leder i Norsk Topphockey Håkan Södergren, TV 2s ishockeyekspert Bjørn Erevik og Øyvind Husby fra ligasponsor Get gir følgende for nominasjonen av Medby:

«Jonas Medby er ytterligere en av disse unge norske backene som stormer frem i Get-ligaen. Godt trent, bra størrelse og god balanse sammen med en super skøyteteknikk samt bevegelighet med og uten puck. Alt dette i en pakke gir en meget spennende fremtid for Jonas. Sammen med de fire importene i Lillehammer, bidrar Jonas Medby i Get-ligans bestepowerplay-formasjon. Og som bakre spiller på blue line, er Jonas både sikring og arkitekt i en og samme spiller.»

Les intervju og se video med Jonas på TV2 sine sider: Jonas – Nominert til Get Rookie of the Year

Gratulerer så mye, Jonas! Vi er stolte av deg!

Kommentarer

Kommentarer