Før kampen: Lillehammer IK – Manglerud Star

Det blir Lillehammer IKs fjerde ishockeykamp på en uke når Manglerud Star søndag tar turen til Kristins Hall for å møte hele dalens iskrigere. Etter kampen blir det et lite opphold før det braker løs igjen den 21. januar.

– Litt avhengig av hvor mye spilletid den enkelte har er det klart at vi merker at kampene har kommet tett nå. Jeg ser imidlertid ikke noe problem med det, for vi er et ungt lag som er veldig godt trent. I tillegg har vi brukt tiden mellom kampene til å restituere godt, forteller Lillehammer-backen Robin Soudsky.

Det nærmer seg stadig sluttspill, og hver kamp kan få betydning for hvilket utgangspunkt man skaffer seg der. I følge Soudsky er likevel ikke det noe spillerne har fokus på. – Selvfølgelig er det viktig for oss å få et godt utgangspunkt i sluttspillet, men vi spillerne har mer fokus på den neste kampen som kommer for å kunne ta poengene som trengs, fortsetter han.

Søndag venter et ung og ivrig Manglerud Star på motsatt banehalvdel. Selv om de ligger et stykke bak Lillehammer IK på tabellen, har ikke Soudsky enveiskjøring i tankene. – MS er et hardtarbeidende lag som aldri gir noe, og de er vanskelig å spille mot. Vi har alltid spilt jevne matcher mot dem, så jeg ser for meg en jevn og spennende match også denne gangen. Det blir viktig at vi er sterke defensivt og at vi scorer på de sjansene vi jobber frem.

Mange ishockeyspillere har faste rutiner og nærmest spirituelle forberedelser på kampdag. Robin Soudsky har også enkelte faste ting som må gjøres unna før pucken kan droppes. – En typisk kampdag for meg er en liten lett økt på morgenen, etterfulgt av en tur hjem for å lage pregamemealen min. Det er som alltid hjemmelaget pasta bolognese. Etter det vekker jeg hjernen med litt Playstation-spilling med noen av gutta før jeg tar meg en powernap. Når det er unnagjort bærer det ned i hallen for å jage tre poeng, avslutter backen.

Kampstart i Kristins Hall er kl. 17:00. Vi håper så mange som mulig tar turen til hallen for å støtte opp om våre gutter, som nå for alvor er med i kampen om 2. plassen på tabellen.

I tillegg til å følge kampen i hallen kan du som vanlig følge den direkte på TV2 Sumo og hos GD.no. Husk også å følge klubben på twitter: @lillehammerik.

Billetter:

LILLEHAMMER – MANGLERUD STAR

Kommentarer

Kommentarer