Før kampen: Lillehammer IK – Storhamar

Tirsdag er det duket for 2018/2019-sesongens aller siste seriekamp når Storhamar kommer på besøk til Kristins Hall kl. 19:00. Mange vil hevde at kampen for både hjemme- og bortelaget er ubetydelig, men vi vil hevde at en kamp mot Storhamar aldri er ubetydelig.

Lillehammer IK sikret forrige runde bronsjemedalje til tross for overtidstap borte mot Sparta Sarpsborg. Nå venter sluttspillet, og hvem hele dalens ishockeylag møter til dyst i kvartfinalene blir klart om lag kl. 21:40 tirsdag kveld.
En av spillerne som er klare for sluttspill er lokale Stian Kaltrud Nystuen. Nystuen har vært skadet store deler av sesongen, men var tilbake lagoppstillingen i forrige seriekamp. – Det er veldig godt å være tilbake. Det har vært noen lange måneder med opptrening, så det er veldig godt å være med å spille ishockey sammen med gutta igjen, forteller han, som har vært ute med en skulderskade.

Nystuen har fulgt sine lagkamerater tett og har sett mange kamper i løpet av sitt skadeopphold. – Det er jo litt kjedelig å se på kamper, for man vil jo helst være med å bidra. Men, gutta har spilt bra og har gjort en god sesong. Det har gjort det lettere å se på, fortsetter Lillehammer-løperen.

Nå er han klar for resten av sesongen og ser for seg et spennende sluttspill. – Jeg tror sluttspillet i år blir jevnt, uansett hvem vi møter. Det blir nok tette og morsomme kamper.

Stian Kaltrud Nystuen er tilbake fra skade og klar for sin første hjemmekamp i Kristins Hall i 2018

Inngangen til kampen mot Storhamar kunne vært annerledes og gitt grobunn for nervøsitet, men bronsjen er sikret og kampen vil derfor ikke ha noen betydning for plasseringen på tabellen. Det gjør imidlertid ikke noe, tror Nystuen. – Vi går ihvertfall for å vinne, og det samme tror jeg Storhamar gjør. Begge lag ønsker nok å ha en god følelse inn mot sluttspillet. Jeg er egentlig helt sikker på at begge lag vil gjøre alt de kan for å vinne og at publikum derfor får se en fartsfylt og spennende kamp.

Kampstart i Kristins Hall er kl. 19:00. Husk å være ute i god tid. Det er begrenset med parkeringsplasser i området rundt Kristins Hall, og vi forventer stor pågang på de omkringliggende plassene.

Billetten din kan du forhåndskjøpe her: Ticketmaster

Til sesongkortinnhavere: På grunn av stor pågang og mange mennesker i hallen vil sesongkortbaren bli omgjort til kiosk, slik som tidligere. Sesongkortinnehavere for gratis kaffe i denne kiosken mot fremvisning av sesongkort.

Kommentarer

Kommentarer