1. kvartfinale: Lillehammer IK – Vålerenga

Så er det endelig klart: I dag begynner sluttspillet! Vi tar i mot Vålerenga Hockey i Kristins Hall og er klare for det som helt sikkert blir en spennende kvartfinaleserie. Premissene er klare: Det laget som først vinner fire kamper går videre til semifinalen.

Robin Soudsky og resten av Lillehammer IK kommer rett fra et tett og jevnt oppgjør mot Storhamar, en kamp som på mange måter hadde noen sluttspillselementer over seg. Dette selv om kampen ikke hadde noen avgjørende betydning. – Det er alltid litt spesielt å gå inn i en match som ikke har noen betydning for tabellplasseringen, men vi tok det som en trening og prøvde å spille vårt beste. Dette var også den siste matchen før sluttspillet, så vi prøvde å utføre en «sluttspillskamp», forteller Lillehammer-backen Robin Soudsky.

At valget falt på Vålerenga var av mange forutsett på forhånd. – Valget er tatt. Selv ble jeg lite involvert, men våre kapteier var med og tok beslutningen, kan Soudsky røpe om valget. – Jeg tror det blir en tett og jevn kvartfinaleserie, der vi kommer til ha overtaket og styre matchene. Vi er godt forberedt, og jeg ser frem til å spille mot VIF.

– Vi har ligget i hardkjør siden OL pausen, men har siste dagene trappet ned på treningene for å kunne komme best mulig plassert på tabellen. Nå som sluttspillet er i gang kommer trening og restitusjon bli en av de viktigste fasene for et vellykket sluttspill. Derfor kommer vi til å ha kortere treninger, og mer fritt valg til å gjøre det vi trenger for å forberede oss til sluttspille, fortsetter han.

Og til slutt forteller Robin: – Playoff er så klart den beste tiden på året. Jeg har gledet meg til denne tiden på året helt fra sesongstart!

Kampstart i Kristins Hall er kl. 19:00.

Det er begrenset med parkeringsmuligheter i og rundt hallene, så vi anbefaler alle å være tidlig ute og benytte omkringliggende parkeringsmuligheter.

Husk også å forhåndskjøpe din billett: Lillehammer IK – Vålerenga

Kommentarer

Kommentarer