Før kvartfinalen (3): Lillehammer IK – Vålerenga Hockey

Mandag er det klart for det tredje oppgjøret mellom Lillehammer IK og Vålerenga Hockey. Oppgjøret finner sted på hjemmeis i Kristins Hall, og Lillehammer IK er klare for å jakte sin tredje strake seier mot iskrigerne fra Oslo. Det første oppgjøret mellom lagene endte 7-2 i favør Lillehammer, og opplendingene fulgte opp med en ny seier (1-2) borte i Furuset Forum på lørdag.

På denne tiden av året er det kun en ting som gjelder – nemlig sluttspill. Lagkaptein Nick Dineen har av flere blitt trukket frem som en av de toneangivende spillerne på et offensivt Lillehammer-lag og har i likhet med det han gjorde under sitt forrige opphold på Lillehammer skrudd til litt ekstra i sluttspillet også denne gangen. Hovedpersonen selv er glad for å være i gang med sluttspillet. – Sesongen har virkelig gått fort, men det er alltid godt å være i gang. Om jeg er ekstra giret i sluttspillet vet jeg ikke helt, men det er en veldig morsom periode og det er enkle kamper å glede seg til å spille.

Kampene mot Vålerenga har altså så langt endt med to seiere. Den første kampen ble målrik, mens den neste ble en tettere og jevnere affære med kun tre scorede mål. En fellesnevner har imidlertid vært det fysiske spillet. – Den første kamper var en rar kamp, og den neste var en skikkelig slitekamp. Det ble ikke mange mål, men det var en fysisk tøff batalje, forteller Dineen.

Vålerenga-leiren har etter begge oppgjørene vært ute i media med uttalelser mot Lillehammer-spillerne. Det bryr ikke Lillehammers sindige lagkaptein seg særlig om. – Jeg har ikke noe svar til han. Han kan egentlig si hva han vil. Det påvirker ikke oss.

Fra Furuset Forum har det kommet rapporter om at så mange som 500 Lillehammer-supportere hadde tatt turen for å heie frem laget i rødt og hvitt. Det setter Dineen pris på. – Både hjemme og borte gir det oss en enorm boost med støtte fra tribunen. Vi setter virkelig pris på støtten!

Med det ønsker vi Nick og resten av laget lykke til med mandagens kamp og med jakten på en ny sluttspillseier.

Kampen kan du som vanlig følge i hallen, med kampstart kl. 19:00. Du kan også se kampen via TV2 Sumo, følge den hos avisa GD og få liveoppdateringer fra klubbens twitterkonto; @LillehammerIK

Forhåndskjøp din billett – det gjør det enklere for alle! Billetter 3. kvartfinale: Lillehammer IK – Vålerenga

Lagets kaptein, Nick Dineen, er klar for nok et kvartfinaleoppgjør. Foto: Åssveen – Maxiprint Lillehammer

Kommentarer

Kommentarer