Før kvartfinalen (5): Lillehammer IK – Vålerenga

Fredag kan Lillehammer IK avgjøre kvartfinaleserien mot Vålerenga Hockey på hjemmebane i Kristins Hall! Utgangspunktet foran kampen er klart; hvis Lillehammer IK vinner er opplendingene videre til semifinale, mens Vålerenga får en tidlig sommerferie. Gutta er klare for kamp!

Les viktig parkeringsinformasjon her: Billett- og parkeringsinformasjon
Legg særlig merke til at Lysgårdsjordet blir brøytet og åpnet for parkering!

Tapte i Forum
Onsdag gjestet Lillehammer IK Furuset Forum og hadde allerede da mulighet til å avgjøre kvartfinaleserien til sin fordel. Slik ble det imidlertid ikke, og Vålerenga trakk til slutt det lengste strået. Hurtigtoget fra Nordre Ål, Martin Ellingsen, er ikke fornøyd med kampens utfall. – Vi gjorde litt for mange feil og tok noen unødvendige utvisninger. Det ble helt avgjørende for kampbildet i den kampen, forteller han.

Senker tempoet
Hjemme i Kristins Hall har det lokale publikummet vært vitne til to målrike kamper så langt. På sin hjemmeis i Furuset Forum spiller Vålerenga på en mindre isflate enn i Kristins Hall, hvilket betyr at det blir litt ulike kamper, i følge Ellingsen. – Det er en liten forskjell. I Kristins Hall prøver Vålerenga å senke tempoet i kampen slik at vi ikke får brukt farten vår. I Forum har de vært sterkere defensivt enn på besøk hos oss, hvilket også er en forskjell.

Vil alltid bli bedre
Martin Ellingsen har hatt en god sesong i L.I.K.-drakten og har etablert seg som en skikkelig a-lagsspiller denne sesongen. Med stor fart, en godt skudd og god spilleforståelse har han vært en trussel for mange av motstandernes backer denne sesongen. – Jeg føler jeg utvikler meg hver dag, og jeg kommer til hallen hver eneste dag med et ønske om å bli bedre. Jeg er alltid forberedt og nøyaktig, og jeg vil ha kvalitet i det jeg gjør, fortsetter han.

Klar melding
På spørsmål om han har en melding å gi til supporterne i Kristins Hall, er Ellingsen rask på avtrekkern. Jeg oppfordrer alle til å ta med seg en venn, eller flere, på kamp for å lage en ordentlig fest i Kristins Hall!

Tippekupong Martin Ellingsen:
Pizza eller taco? Taco
Penguins eller Ranger? Penguins
Hafjell eller Birkebeineren Skistadion? Hafjell
Sommer eller vinter? Sommer
FIFA eller NHL? FIFA
Kjøtt eller fisk? Fisk
Lillehammer eller Hamar? LILLEHAMMER

Med det takker vi Martin for tiden og ønsker han og resten av laget lykke til med morgendagens kamp mot Vålerenga Hockey! Kampstart i Kristins Hall er kl. 19:00.

Vær tidlig ute – det blir trafikale problemer denne fredagen grunnet Inga Låmi! Husk derfor også å forhåndskjøpe din billett her: Billetter: Lillehammer IK – Vålerenga (ekstern lenke)

Som vanlig kan du følge kampen på TV2 Sumo og via både avisa GD og klubbens twitterkonto: @lillehammerik

Husk også at du kan ta sluttspillsbussen til kamp!

Fredagens kampsponsor: Gudbrandsdølen Dagningen

Kommentarer

Kommentarer