Semifinalene: Buss-, parkerings- og billettinformasjon

Seriemesteren har tatt sitt valg, hvilket betyr at det nå er klart: Lillehammer IK skal møte Sparta Sarpsborg i denne sesongens semifinaler i NM-sluttspillet. Vi gleder oss og håper hele dalen blir med å støtte Lillehammer IK i det som er sesongens morsomste og mest spennende kamper!

Kampdatoer
Lillehammer IK møter Sparta Sarpsborg i Sparta Amfi hhv. fredag 16. mars og tirsdag 20. mars. Hjemmekamper i Kristins Hall er søndag 18. mars kl. 15:00 (merk tidspunktet) og torsdag 22. mars kl. 19:00.

Billettsalget er åpnet
Billetter til semifinaleoppgjørene i Kristins Hall finner du her: L.I.K. – Sparta Sarpsborg: Ticketmaster – ekstern lenke
Vi oppfordrer alle til å forhåndskjøpe sin billett, særlig på grunn av at du på grunn av at det er begrenset med parkeringsmuligheter i området rundt hallen.

Bortesupportere henstilles om å bestille billetter på felt F i Kristins Hall.

Sluttspillsbussen settes opp
Det er enkelt å ta seg til Kristins Hall med Opplandstrafikks spesialtilbud, «Sluttspillsbussen». Foran søndagens kamp starter bussen å gå fra skysstasjonen kl. 13:15, og det er etter dette avganger hvert femtende minutt. Som en følge av de begrensede parkeringsplassene er vi avhengig av at alle som kan benytter seg av dette tilbudet.

I tillegg til de ordinære plassene i og rundt hallen, som er markert på bildene under, oppfordrer vi tilreisende til å benytte seg av tilgjengelige parkeringsplasser i bykjernen. Husk at man kan parkere eksempelvis på Lurhaugen eller i parkeringshus og ta seg enkelt til hallen med Sluttspillsbussen.

Kommentarer

Kommentarer