Før semifinalen (1): Sparta Sarpsborg – Lillehammer IK

Dagen er her endelig! Kvartfinalene er historie, og nå er det klart for semifinaler. Vi møter Sparta Sarpsborg, og utgangspunktet er enkelt: Første lag til å vinne fire kamper er videre til finalen og møter enten Storhamar eller Frisk Asker. Første oppgjør mellom Sparta Sarpsborg og Lillehammer IK er fredag 16. mars i Sparta Amfi.

Assisterende Lillehammer-kaptein og kontinuitetsbærer Stein Tore Bakken ser frem til oppgjørene mot Sparta. – Alle matchene vi har spilt mot Sparta denne sesongen har vært jevne, og det kommer det helt sikkert til å bli nå også. For oss spilte det ingen rolle hvem vi fikk som motstander i semifinalene, for alle oppgjørene ville blitt tøffe. Semifinalene mot Sparta kan fort gå til en syvende kamp. Vi satser selvsagt på å trekke det lengste strået uansett, forteller han.

Som Bakken er inne på har tidligere oppgjør mot Sparta denne sesongen vært jevne, og en av kampene ble i tillegg av det tøffe slaget og minnet mot slutten om en litt røff kveld i Elvegata. – Sparta er et tungt lag. De liker å spille med tempo og de liker å spille fysisk, kommenterer Bakken.

Etter kvartfinaleserien mot Vålerenga, som Lillehammer IK vant 4-1 i kamper, har laget forberedt seg på semifinalene. – Vi fikk en fridag forrige lørdag, og etter det har vi hatt noen bra treningsøkter for å gjøre oss klare til det som nå venter. Stemningen i gruppa er veldig bra, og alle mann gleder seg skikkelig til å komme i gang.

Stein Tore Bakken og resten av Lillehammer IK er klare semifinaleoppgjørene mot Sparta Sarpsborg. Foto: Arild Åssveen

Det sagt er det ikke overraskende at Bakkens svar på spørsmålet om laget er klare til dyst er et tindrende klart: – Ja!

Med det ønsker vi Stein Tore og resten av laget god tur til Sarpsborg og lykke til med fre

dagens kamp! Kampstart i Sparta Amfi er kl. 19:00, og kampen sendes direkte på TV2 Sportskanalen. Du kan som vanlig følge kampen via klubbens twitterkonto; @LillehammerIK og via avisa GD, hvor du også får reaksjoner etter kampen.

Patriotene, Lillehammer IK´s supportergruppe, har satt opp buss til fredagens oppgjør. Mer informasjon om dette finner du her: http://lillehammerhockey.no/?p=6757

Vi minner også om søndagens semifinalekamp i Kristins Hall. Vær tidlige ute og sikre deg din billett allerede i dag! https://www.ticketmaster.no/event/lillehammer-ishockey-sparta-2-semifinale-nm-billetter/569515

Kommentarer

Kommentarer