Før finalen (2): Lillehammer IK – Storhamar

Lillehammer IK tar torsdag i mot Storhamar i Kristins Hall til det som er sluttspillets andre finalerunde. Etter en trøblete kamp en i CC Amfi er Lillehammer-laget klare for revansj når de i kveld tar i mot hjemmepublikum til hockeyfest på hjemmebane.

Sluttspillbussen
Det blir mye folk i Kristins Hall denne dagen. Vi oppfordrer derfor alle som har mulighet til å benytte seg av «Sluttspillbussen» om å gjøre nettopp dette. Bussene går til hallen fra Skysstasjonen og Brubakken hvert 15. minutt fra kl. 16:15. Mer informasjon finner du her: Sluttspillbussen – OpplandsTrafikk (ekstern lenke)

Praktisk informasjon
På grunn av stort publikumsoppmøte ber vi alle, hjemme- og bortesupportere, om å lese vår arenainformasjon. Denne finner du her: NM-finalene 2018: Arenainformasjon Kristins Hall

«Gutta er klare for revansj»
Etter tirsdagens første finalekamp ble fokuset til spillerne fort snudd til torsdagens oppgjør, forteller sportssjef i Lillehammer IK, Atle Svensrud. – Det var en revansjesugen gjeng som tok turen hjem fra Hamar, og de var om mulig enda mer lystne på å slå tilbake da jeg møtte dem på trening i går. De har ikke tenkt til å gi seg, snarere tvert i mot, forteller Svensrud og minner om hva som skjedde i kvartfinaleserien for noen år tilbake. – Ting snur fort i ishockey. I kvartfinaleserien mot Storhamar for noen år siden utklasset de oss på lignende vis i første kamp, før vi slo brutalt tilbake og vant fire strake kamper. Her er det muligheter, og jeg er helt sikker på at gutta er klare for å gi gass fra start i Kristins Hall, forteller sportssjefen.

Vi minner om at kampstart er kl. 18:00 og ber samtidig alle om å være ute i god tid til kampstart. Dørene åpner allerede kl. 16:45. Kampen kan du som vanlig følge på TV2 Sportskanalen, med sendestart 17:45. Reaksjoner før og etter kampen får du av vår samarbeidspartner GD, og direkterapportering fra kampen får du både av GD og via klubbens twitterkonto; @Lillehammerik.

Parkering

I tillegg til de ordinære plassene i og rundt hallen, som er markert på bildene under, oppfordrer vi tilreisende til å benytte seg av tilgjengelige parkeringsplasser i bykjernen. Husk at man kan parkere eksempelvis på Lurhaugen eller i parkeringshus og ta seg enkelt til hallen med Sluttspillsbussen.

Foto: Gisle Erikstein Enger

Kommentarer

Kommentarer