Før finalen (4): Lillehammer IK – Storhamar

Mandag kveld tar Lillehammer IK i mot Storhamar til det som er finalespillets fjerde oppgjør mellom lagene i årets NM-finale. Siden seieren i forrige hjemmekamp, hvor Lillehammer utlignet til 1-1 i kamper, har Storhamar vunnet i CC Amfi og leder dermed 2-1 i kamper foran mandagens oppgjør. En seier mandag kveld vil bety at lagene igjen er like langt, samtidig som det betyr at det må spilles minimum seks kamper før en avgjørelse foreligger. Det betyr i så fall at opplendingene sikrer seg en ny hjemmekamp, fredag førstkommende.

– Kampen ble akkurat slik vi hadde forventet. De kom inn i sonen vår, og prøvde å etablere seg. Men jeg synes vi gjorde en veldig bra jobb med å holde dem utenfor vår blålinje. Så vi gjennomførte en grei bortekamp. Vi viste vilje, og kjempet veldig bra for drakta i hele kampen, og la sjelen vår i den jobben vi gjorde, sa Lillehammer-back Patrick Ulriksen til vår samarbeidspartner Gudbrandsdølen Dagningen etter kampen.

Lørdagens tomålsscorer, Brett Cameron, sa til GD etter kampen at han fortsatt hadde tro på finaleseier. – Ett hundre prosent. Vi har masse selvtillit i laget, og kommer til å slå dem. Vi vet hva vi må gjøre, fortalte Cameron offensivt.

Cameron står så langt i sluttspillet oppført med åtte mål og syv assist, hvilket betyr at han nå har tatt over gullhjelmen fra lagkamerat Brendan Ellis (2+12). På den interne poengligaen følger Stephan Vigier like bak med 6+7, før det er en liten luke ned til Morley, Noer og Benik med hhv. 10, 9 og 9 poeng.

Vi ber alle som skal til Kristins Hall denne mandagen om å lese finalespillets arenainformasjon. Her finner du blant annet informasjon om hvilke innganger som benyttes til de ulike feltene. Arenainformasjonen finner du her: Finalespill i Kristins Hall – Arenainformasjon

Husk at du kan ta Hockeybussen til finalene i Kristins Hall! Mer informasjon finner du hos OpplandsTrafikk: «Ta Hockeybussen til finalene!» (ekstern lenke)

Kampstart er kl. 19:00 og dørene åpnes fra kl. 17:45. Som vanlig kan du følge kampen via TV2 Sportskanalen, med sendestart kl. 18:45. Direkterapportering får du også via klubbens twitterkonto (@lillehammerik) og hos Gudbrandsdølen Dagningen. Hos GD får du også reaksjoner og intervjuer etter kampen.

Kommentarer

Kommentarer