Med hodet hevet

Det var et heltent Lillehammer-lag som entret den femte finalen i CC Amfi. I jakten på en finaleseier manet lagkaptein Nick Dineen sine menn til å tenke en periode av gangen, og laget tok oppskriftsmessig ledelsen 0-1 etter at Martin Ellingsen delte ut en fartsbot til Storhamar-forsvaret og kom alene med keeper. Storhamar kom etterhvert mer med i kampen og vant, til tross for at også dette oppgjøret var svært jevnt, til slutt 4-2. Med det var sesongen 2017/2018 over.

Ambisjonene for et finalespill har vært der hele sesongen, ved finalespill er det naturlig at man har klare ambisjoner om å bli Norgesmester. Det er derfor lov å kjenne på skuffelsen. Laget kan uansett slå seg på brystkassen og gå med hevet hode.

Sesongen 2017/2018 har vært et eventyr for Lillehammer IK. Vi ønsker å takke alle ansatte, frivillige, spillere, trenere, supportere, sponsorer, samarbeidspartnere og alle med hjerte i Lillehammer Ishockeyklubb – tusen takk for en flott ishockeysesong!

Kommentarer

Kommentarer