Brendan Ellis klar for ny sesong i Lillehammer IK!

VI har gleden av å meddele at backen Brendan Ellis fortsetter i Lillehammer IK. Kanadieren, som kom fra Gherdëina foran sesongen 2017/2018, har hatt en god sesong i Lillehammer-drakten og har underskrevet på en ettårs-kontrakt.

Sportssjef Atle Svensrud er fornøyd med at #22 velger å bli værende i Lillehammer også neste sesong.

– Brendan er en solid ressurs å ha i laget. Han er offensiv, lojal og hardtarbeidende. Gjennom sesongen vi har lagt bak oss har han vist at han tilfører laget mye både på og utenfor isen. Det er viktig for oss å ha de «riktige» personlighetene i garderoben, og Brendan representerer akkurat de verdiene vi står for både i garderoben og ute på isen, forteller Svensrud.

Ellis, som bar gullhjelmen en periode i sluttspillet, noterte seg for totalt 24 målpoeng i seriespillet (7+17) og hadde et snitt på et målpoeng pr. kamp i sluttspillet.

– Jeg er veldig glad over å ha re-signert med Lillehammer IK og jeg elsker byen og lagkameratene mine her. Denne sesongen har vært bra og jeg er stolt over det vi har oppnådd. Jeg ser virkelig frem til å komme tilbake til neste år for å bygge videre på det vi presterte denne sesongen, forteller Brendan Ellis.

Kommentarer

Kommentarer