Bakken og Eidsa Arnestad har signert!

Vi kan med glede meddele at Stein Tore Bakken og Joakim Eidsa Arnestad begge har signert nye kontrakter med Lillehammer Ishockeyklubb! Bakken har signert en ettårskontrakt, mens Eidsa Arnestad har signert en kontrakt kontrakt ut sesongen 2019/2020-sesongen, med opsjon på ytterligere en sesong. Nick Dineen har kontrakt fra før, hvilket betyr at hele kapteinstrioen fra 2017/2018-sesongen blir å se i Lillehammer-drakt også kommende sesong.

Stein Tore Bakken, som er den spilleren med flest L.I.K.-kamper gjennom tidene, forteller at det var et enkelt valg å ta avgjørelsen om å signere også for kommende sesong.

– Det var en enkel beslutning og jeg tror vi står foran en ny, spennende sesong. Det mangler fortsatt en del brikker før laget er komplett, men jeg tror de sportslig ansvarlige finner noen nye, gode spillere så vi igjen har et lag som kan være med å kjempe i toppen, forteller mannen med totalt 712 kamper for Lillehammer Ishockeyklubb (serie-, sluttspill og offisielle treningskamper).

På spørsmål om hvordan han vil oppsummere sesongen 2017/2018 er Bakken samlet sett fornøyd: – Vi hadde en liten formsvikt i november som vi gjerne skulle vært foruten, så vi kunne klart en høyere plassering på tabellen. I tillegg skulle vi gjerne vunnet noen fler kamper i finaleserien, men alt i alt må jeg si at vi hadde en bra sesong.

Stein Tore Bakken, Nick Dineen og Joakim Eidsa Arnestad. Foto: Maxiprint

Også Eidsa Arnestad, som sammen med Stein Tore Bakken var visekaptein på årets Lillehammer IK er fornøyd med å ha forlenget sin avtale med klubben.

– Det hadde vært vanskelig å spille for en annen norsk klubb når jeg har vært i L.I.K. i så mange år, og jeg er derfor veldig fornøyd med å ha signert en ny avtale. Jeg er glad for at jeg kan bli med Lillehammer IK på reisen videre, forteller han. – Jeg ser veldig frem til kommende sesong, og det kribler allerede etter å komme i gang. Vi må prestere bra dersom vi skal være med i toppen, slik vi var i år. De unge spillerne vil ta nye steg, og jeg tror at vi til tross for et par avganger kommer til å ha et veldig bra lag også kommende vinter.

Eidsa Arnestad, som i skrivende stund har spilt 699 kamper for Lillehammer IK, fikk etter et lite skadeopphold meg seg noen finalekamper mot Storhamar. – Det var gøy å oppleve finalene, men jeg sitter igjen med en del frustrasjon over at vi ikke klarte å vinne flere kamper. Vi fikk ikke ut vårt potensiale, forteller han videre.

Sportssjef i Lillehammer Ishockeyklubb, Atle Svensrud, gleder seg over dobbeltsigneringen.
Vi er veldig fornøyd med å ha klubbens fremste kontinuitetsbærere med videre. Til sammen har de to over 1400 kamper for L.I.K., de utøver begge et godt lederskap og representerer gode verdier både på og utenfor isen. Det er viktig for oss å beholde de som virkelig er våre egne spillere, selv om de begge kunne spilt GET-ligaspill også andre steder. At to spillere som har spilt hele sin aktive karriere i Lillehammer IK velger å forlenge sine kontrakter er vi rett og slett svært glade for. Den lojaliteten verdsetter vi som klubb høyt, forteller Svensrud.

– Finalespillet var det mange som unnet både klubben og spillerne, og jeg personlig unnet virkelig disse to å få ta del i et finalespill etter mange lojale år i klubben. Så vidt jeg forstår er de begge ekstra motiverte etter årets sesong og klare for å ta ytterligere steg sammen med resten av laget, avslutter en fornøyd sportssjef.

Adelskalender L.I.K.:

1: Stein Tore Bakken: 712

2: Joakim Eidsa Arnestad: 699

3: Per Olav Skarpjordet: 508

4: Lars Hammerseng: 446

5: Aleksander Nygaard Rindal: 408

Kommentarer

Kommentarer