Adrian Saxrud Danielsen har signert en toårskontrakt med klubben!

Vi kan i dag stolt meddele at backen Adrian Saxrud Danielsen har signert en toårskontrakt med klubben!

Saxrud Danielsen kommer fra spill i svenske Tingsryds AIF (Allsvenskan). Der noterte han seg for sju poeng (1+6) og meget solide +14 i pluss/minus-statistikken på 52 kamper i den nest øverste divisjonen i Sverige.

Siste bekjentskap med Adrian i Get-Ligaen var i 2016-17-sesongen hvor han leverte hele 31 poeng (7+24) på 45 kamper for Stjernen. Der også med en solid pluss/minus-statistikk (+12). Den gode sesongen ble belønnet med fem kamper på A-landslaget. Nå er han tilbake i Norge og skal spille med L.I.K.-logoen på magen.

–          Lillehammer er en klubb på vei opp. Mye bra som skjer i og rundt klubben. Jeg vil være med å bygge laget videre slik at vi blir enda bedre. Samtidig som det var L.I.K. som ønsket meg mest og presenterte den beste «totalpakken» slik at jeg kan utvikle meg til å bli en enda bedre hockeyspiller.

25-åringen kan skilte med spill i både Norge, Sverige, Danmark ispedd en liten tur i Canada. Saxrud Danielsen har spilt over 250 kamper i Get-ligaen og er nok et kjent navn for mange hockeysupportere i Norge, men for dere som ikke drar videre kjensel på navnet og som lurer på hva vi kan forvente oss av han.

–          Jeg er en toveisback som legger stor stolthet i det å være solid i egen sone, med hjelp av fysikk og gode skøyteferdigheter. Jeg skal også bidra i det offensive spillet med gode pasninger, harde skudd fra blålinja og fart framover i banen.  

Det er ikke bare hovedpersonen selv som er fornøyd med å ha signert for klubben. Sportsjef, Atle Svensrud, er naturlig nok også veldig godt fornøyd med det siste tilskuddet i troppen.

–          Adrian er en spiller vi har fulgt hele foregående sesong. Han var 1. valget vårt som en erstatter for Ulriksen. Vi er veldig glad for at vi har fått han på plass. Han har veldig klare ambisjoner og ønsker å spille seg inn igjen på landslaget ved å spille for oss. Saxrud er en veldig anvendelig spiller som kan brukes i alle slags situasjoner.

Sesongen er nettopp over og nå venter sommertrening, men vår nysignering har allerede klare tanker, ambisjoner og forventninger til den kommende sesongen – både for seg selv og ikke minst laget.

–          Jeg forventer at vi er revansjesugne. Selv om det var en bra sesong i fjor, som jeg fulgte med på fra Sverige, må vi fortsatt møte opp hver dag med samme innstilling for at vi skal ta det neste steget i år – både som lag og som enkeltspillere. For min egen del så skal jeg være en som går foran på isen og i garderoben. Bidra med fart og fysikk, samt en del erfaring. Har også satt meg som mål å være med i landslagsdiskusjonen.

Med det er det bare å glede seg til Adrian ikler seg Lillehammer-drakt og ønske varmt velkommen til oss!

Kommentarer

Kommentarer