Mikael Kvarnström fortsetter som hovedtrener!

Vi kan gledelig meddele at Mikael Kvarnström har signert en ny toårskontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb!

Kvarnström kom til klubben før 2015-16-sesongen og har vært med på en eventyrlig reise fra kvalikkspill til NM-finale på tre år. Sportssjef, Atle Svensrud, er veldig klar på hva 42-åringen har betydd for klubben de siste årene.

–          Han har vært med å bygge opp igjen klubben. Han kom inn og ønsket å forandre spillestilen – endre til en mer attraktiv spillestil, noe han har gjort. Mikael er også en veldig god leder med gode analytiske ferdigheter, som legger veldig mye tid i kampforberedelsene. Han er også veldig dyktig til å involvere alle spillerne.

Kvarnström sin første sesong var en turbulent sesong på mange måter som endte med kvalikkspill på våren. Etter det har pilen pekt en vei. Et godt seriespill i 2016-17-sesongen, via en magisk kveld i Lørenskog, sendte oss til semifinale hvor det riktignok ble stopp. Men alle i og rundt klubben kjente at noe var på gang. Det fikk de også rett i. Foregående sesong fortsatte Kvarnström og resten av laget den gode jobben som resulterte i bronse i seriespillet og en NM-finale og sølvmedalje. Derfor er det sikkert ikke noen overraskelse at Kvarnström var ønsket videre, men sportssjefen ønsker likevel å utdype hvorfor 42-åringen er tilbudt en ny kontrakt.

–          Kvarnström var ønsket videre av oss – han ønsket også selv å fortsette. Beslutningen om ny kontrakt er også begrunnet med tilbakemeldinger fra spillergruppen som ville ha han med videre, noe som også var viktig for Mikael å vite. Vi ønsker at han skal fortsette det han har startet på og utvikle klubben videre.

Med det er det bare å glede seg til de to neste sesongene med Mikael ved roret!

Kommentarer

Kommentarer