Martin Ellingsen har signert ny kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb!

Det er med glede vi meddeler at Lillehamring og U20-landslagsspiller Martin Ellingsen har signert en ny kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb. 19-åringen, som allerede har spilt 96 kamper på øverste nivå i Norge, er klar for to nye år!

Martin Ellingsen har nettopp lagt bak seg en innholdsrik sesong med spill for Lillehammer, U20-VM-deltagelse og nå nylig spill for U25-landslaget. Han endte med 10 poeng (6+4) på 40 kamper for Lillehammer denne sesongen. De fem kampene unggutten ikke spilte for L.I.K. var grunnet deltagelse i U20-VM hvor han leverte meget solide fem poeng på fem kamper (4+1) og dermed ble nest beste poengplukker for Norge (kun slått av vår egen Jacob Lundell Noer). Nå blir det altså to nye år i Lillehammer, noe 19-åringen begrunner slik:

–          Lillehammer er moderklubben min og jeg trives godt i byen og med lagkameratene mine. Sportslig håper jeg å fortsette å utvikle meg som spiller sammen med laget og ta ytterligere steg. Nå ser det også veldig bra ut for neste sesong.

Det endte som nevnt med 10 poeng i seriespillet og 3 poeng i sluttspillet for Ellingsen, samt mange flotte enkeltprestasjoner og oppturer. Han mener selv han har hatt en stigende formkurve.

–          Sesongen gikk litt opp og ned, men jeg føler jeg avsluttet sesongen ganske sterkt når jeg fikk mer spilletid. Da fikk jeg mer selvtillit som også resulterte i at jeg kom med på U25-landslaget.

Martin rakk altså innom to landslagsoppdrag denne sesongen – U20-VM og U25-landslaget helt på tampen. I begge turneringene gjorde han sakene sine veldig bra og 19-åringen mener selv han tar med seg mye læring fra disse to turneringene med landslaget.

–          På landslaget fikk jeg mye ansvar. Noe jeg følte jeg taklet bra. Jeg bidro bra både offensivt og defensivt. Laget fungerte også veldig bra, noe som resulterte i opprykk (U20VM). Spill på U25-landslaget var også en oppmuntring for meg sportslig, hvor jeg fikk testet meg mot topp internasjonal motstand. Alt i alt var det en fin og lærerik tur i st. Petersburg.

Sportsjefen er også veldig glad for å ha med Martin videre.

–          Det var selvsagt viktig for oss å få med Martin videre. Han er i stadig utvikling, er tålmodig, har god treningsvilje og ønsker å bli best. Som et bevis på dette ble han belønnet med spill på U25-landslaget helt på tampen av sesongen. Martin er også en Lillehammergutt noe som gjør det ekstra morsomt. En spiller for nåtiden og framtiden!

En innholdsrik sesong for Ellingsen sin del er over, men han ser allerede fram mot høsten med klare forventninger.

–          Jeg forventer at vi er et lag i øverste del av serien og at jeg utvikler meg videre som spiller.

Med det er det bare å glede seg over at nok en viktig brikke til neste sesong er på plass – denne gangen en ekte Lillehammergutt!

Kommentarer

Kommentarer