Spilleraksjonen 2018/2019 er lansert!

Vi er godt i gang med lagbyggingen for kommende sesong og har allerede fått på plass mange viktige brikker. Flere spillere har re-signert og allerede nå er det klart at det også kommer nye navn inn dørene i Kristins Hall kommende sesong. Som kjent har vi imidlertid mistet en del tunge navn, og disse har vi lyst til å erstatte slik at vi kan fortsette å kjempe i toppen av norsk hockey!

Vil du hjelpe oss med dette?

I år som i fjor har vi lansert en egen «Spilleraksjon». Her kan du som publikummer bidra med midler til lagbyggingen som gjenstår før laget er komplett! Som i fjor er det en stafett, hvor givere utfordrer hverandre til å bidra til Spilleraksjonen.

Sjekk ut www.spilleraksjonen.com for nærmere informasjon om hvordan du kan bidra! Obs: merk at gjeldende adresse er spilleraksjonen.com og ikke .no – som i fjor.

Spørsmål? mail@spilleraksjonen.com

Foto: Arild Åssveen – Maxiprint Lillehammer (arild@maxiprint.no)

Kommentarer

Kommentarer