Get-ligaen ønsker å høre din mening! Har du ti minutter?

Get-ligaen ønsker hele tiden å ha god kontakt med sine supportere og publikum, og det er viktig for oss å høre på din mening. Vi sender derfor i disse dager ut en undersøkelse til hele Hockey-Norge. Vi håper at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette for at vi skal kunne utvikle Norsk Hockey videre til glede for alle.

Undersøkelsen vil ta i underkant 10 minutter.

Vi trekker også ut en vinner som vil vinne 4 billetter til årets store ishockeykamp mellom Henke og Zucca 11. august 2018 på Ullevål. En kamp mellom to kjendislag fra Sverige og Norge. Den 11. august kan du altså sitte i shorts på Ullevaals tribuner og bli underholdt med topp ishockey som også blir krydret med kjendiskamp og annen moro.

Undersøkelsen er anonym, frem til du eventuelt velger å delta i trekningen om billetter.

Ta undersøkelsen her:

https://no.research.net/r/NTH-2018

Kommentarer

Kommentarer