Stein André Hagen har signert ny kontrakt!

Stein André Hagen har signert ny kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb. Unggutten, som kom til Lillehammer før 2016-17-sesongen, har signert en ny toårskontrakt.

20-åringen er veldig fornøyd med å bli på Lillehammer og forklarer valget slik.

– Jeg ønsker å fortsette her først og fremst på grunn av miljøet rundt klubben. Jeg trives veldig godt her. Vi er et relativt ungt lag med en god miks av rutinerte og unge lovende spillere. Det er også veldig gode utviklingsmuligheter her.

Hagen har lagt bak seg en sesong hvor han har spilt for A-laget, U20-laget og Gjøvik i 1. divisjon. På 18 kamper for U20 denne sesongen noterte han seg for 14 poeng, noe som er solid tall som back. Poeng har det også blitt for Gjøvik og A-laget – henholdsvis sju og ett poeng. Hovedpersonen selv mener han har hatt en fin utvikling foregående sesong.

– For min egen del så føler jeg at jeg har utviklet meg ganske mye. Jeg har spilt mange kamper på Gjøvik og fått massevis av spilletid der. Har også fått en del kamper på A-laget, uten å ha klart å slått helt igjennom.

Sportssjefen er også fornøyd med å ha med Stein André videre.

– Han fikk lite spilletid foregående sesong (på A-laget) grunnet blant annet få skader på backsiden, men han hadde på mange måter fortjent mer. Han fikk likevel mye spilletid på henholdsvis U20 og Gjøvik i fjor (1. divisjon). Han er en norsk høyrefattet back, noe som er interessant for oss. Stein André ønsket også å bli på Lillehammer. Han jobber godt hele tiden, er tålmodig og vi er overbevist om at det vil betale seg for han.

Den unge backen har klare ambisjoner for seg selv og laget neste sesong.

– Jeg ønsker å ta enda flere steg og etablere meg i laget. For laget sin del håper jeg vi kan fortsette der vi slapp og kanskje være enda bedre neste sesong!

Med det er det bare å glede seg til to nye sesonger med Stein André Hagen på laget!

Kommentarer

Kommentarer