Joey Benik er med oss videre!

Det er med stor glede vi kan meddele at Joey Benik har signert en ny kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb! Joey, som gjorde totalt 59 poeng (!) i fjor, har signert en ny ettårskontrakt!

Hovedpersonen selv er veldig glad for å bli på Lillehammer og får ikke fullrost klubben og byen nok.

– Jeg nøt absolutt alt forrige sesong. Fansen og Lillehammer som by var helt fantastisk – alt en spiller kan be om. Vi har en bra gruppe med mange unge norske spillere som vil sørge for at vi kommer til å gjøre det bra også neste sesong.

Benik har nettopp langt bak seg en veldig god sesong hvor han ble Get-ligaens syvende beste poengplukker. Noe som er imponerende i seg selv, men i tillegg har de fleste rundt han på listen seks kamper mer spilt – noe som understreker hvilke kvaliteter Benik besitter. Internt i laget endte han på tredjeplass i poengligaen! 26-åringen er også fornøyd med hvordan sesongen utviklet seg.

– Jeg synes sesongen gikk bra. Vi hadde veldig god bredde som vi beviste ved at alle rekkene våre kunne score mål. Det å komme seg til finalen var også en fantastisk opplevelse og nå må vi jobbe hardt i «offseason» så vi kan gjenta bedriften fra forrige sesong.

Atle Svensrud er også naturlig nok fornøyd med å ha med en av våre mest toneangivende spillere videre.

– Det er viktig for oss å få kontinuitet på importsiden. Han ble nok satt litt tilbake fysisk og mentalt (etter skaden i fjor høst), men ble bare bedre og bedre. Viste stigning i sluttspillet. Vi er avhengige av slike typer. Han er en målscorer av rang, en veldig fin fyr og han ønsket også selv å bli her. Vi er overbevist om at han kommer til å utvikle seg videre og det er slike spillere vi vil ha – spillere som hele tiden ønsker å utvikle seg. Joey kommer til å bidra med masse poeng og som type også neste sesong.

Joey Benik har allerede rukket å se fram i mot en ny sesong og tror det blir nok en god sesong for Lillehammer IK.

-Vi er i en posisjon til å ha en ny god sesong. Som nevnt tidligere har vi en god gruppe med unge nordmenn. For min egen del vil jeg holde meg skadefri hele sesongen (mistet seks kamper i fjor). Det blir en god sommer (treningsmessig) og teamet rundt laget kommer til å signere spillerne vi trenger for å oppnå suksess også neste sesong.

Med det er det bare å glede seg til en ny sesong med Joey Benik hvor vi går for – minst – 59 nye poeng.

Kommentarer

Kommentarer