Tidligere L.I.K.-spiller med treneransettelse i svensk toppklubb!

Lillehammer Ishockeyklubb gratulerer tidligere L.I.K.-spiller Tobias Thermell med jobben som assistenttrener hos de regjerende svenske mesterne, Växjö Lakers! Thermell spilte i L.I.K.-drakten i 2002/2003-sesongen, og har siden dette vært på besøk i Kristins Hall med BIK Karlskoga, hvor han har vært assistent- og hovedtrener siden 2012.

Växjö Lakers vant det svenske SHL-sluttspillet denne våren på svært overbevisende måte ved å slå finalemotstander Skellefteå 4-0 i kamper. Det er med andre ord et realt topplag Thermell nå skal være assistenttrener for. Växjö skriver følgende på sine nettsider etter ansettelsen:

«Samtidigt som det står klart att Jörgen lämnar är det även klart att Tobias Thermell blir hans ersättare. Tobias

kommer senast från Allsvenska BIK Karlskoga där han varit huvudtränare i tre säsonger och innan dess assisterande tränare, även det i tre säsonger. Såhär säger Tobias om sitt kommande uppdrag i klubben;

– Det ska bli väldigt spännande! Jag känner mig grymt laddad över att få möjligheten bli en del av den här gruppen som är här. Det känns tryggt att komma till Växjö då jag har haft en bra kontakt med Sam under större delen av min tränarkarriär där han fungerat som en mentor för mig där vi har kunnat byta idéer, säger Tobias.»

Ved å trykke på denne lenken kan du lese mer på Växjö Lakers hjemmeside.

Alle foto: Arild Åssveen – Maxiprint Lillehammer (arild@maxiprint.no)

Kommentarer

Kommentarer