Løype Anleggsdrift AS har signert – ny partner med på laget!

Lillehammer Ishockeyklubb Elite har gleden av å presentere enda en ny partner fra Gausdal.

Løype Anleggsdrift as i Gausdal har over 45 års erfaring, dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark. Det gjør de til en solid og trygg aktør i bransjen.
Familiebedriften ble etablert allerede i 1969 av Per Løype. Siden den gang har bedriften vokst gradvis både i omsetning og størrelse. I dag er Ånung Løype daglig leder for sine 38 ansatte.
Omsetningen i 2017 var 104 millioner kroner.
Løype Anleggsdrift utfører alle typer anleggsarbeider og bidrar helt fra planleggingsfasen for både private og offentlige utbyggere.
Bedriftens arbeidsområde er hovedsakelig i Sør-Gudbrandsdal og Mjøs-området.

Markedssjef i Lillehammer IK , Rune Kaadekilde Hansen er glad for å ha enda en Gausdals bedrift på plass i sponsor nettverket.

Hva gjør at klubben har så mange partnere fra Gausdal?

Gausdal kommune har en har et stort og allsidig næringsliv, og slik jeg oppfatter det er de flinke til å benytte hverandres  varer og tjenester. Det gjør at de passer godt inn i klubbens tanker
om å bygge et godt nettverk. I tillegg er Gausdal en kommune hvor det er stor interesse for hockey, og et av de aller  viktigste nærområdene for Lillehammer Ishockeyklubb sier Kaadekilde Hansen.

Dette ønsker vi å fortsette å videreutvikle, derfor er det ekstra hyggelig å ha enda en bedrift fra Gausdal med oss, fortsetter han, og røper samtidig at det jobbes aktivt med å få flere nye partnere med på laget. 

Tekst under bilde:

Pål Sætrom, Nina C. Løype og Even O Høistad gleder seg til å samarbeide med Lillehammer Ishockeyklubb.

Kommentarer

Kommentarer