Austin Cangelosi har signert med Lillehammer Ishockeyklubb!

(Foto: bcheights.com)

Det er med stor glede vi kan bekrefte at Austin Cangelosi har signert en ettårskontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb! Amerikaneren kommer fra spill i Binghamton Devils (AHL).

Cangelosi er 23 år gammel og spiller Center. Han har nettopp lagt bak seg en sesong i AHL (farmerligaen til NHL). Der endte han med fem poeng (2+3) på 42 kamper i nivået under NHL – verdens beste hockeyliga.

Før sin sesong i AHL spilte han fire sesonger for Boston College (NCAA) som er et av de beste universiteslagene i USA. Der endte han med 118 poeng på 157 kamper. Noe som virkelig lar seg høre i verdens beste juniorliga.

Austin markerte seg med tre individuelle priser i sin siste sesong i NCAA: «NCAA (Hockey East) Best Defensive Forward», «NCAA (Hockey East) Third All-Star Team» og «NCAA (New England) Best Defensive Forward».

Sportssjef, Atle Svensrud, er svært tilfreds med det ferskeste tilskuddet i troppen.

-Han har vi fulgt en stund og han har vært vårt klare førstevalg. Han var ønsket av mange – blant annet i Sverige. Derfor er det gledelig at vi fikk tak i han. Austin er en høyrefattet Center som er bra på skøyter. Til tross for at han ikke hadde så mange poeng i fjor, har han vist tidligere at han kan produsere masse poeng. Han har også erfaring som kaptein, så han er en ledertype som blir viktig for oss. Cangelosi er en veldig bra fyr, noe vi har hørt igjen med alle vi har pratet med – og vi har selvfølgelig også pratet med han selv. Mikael (Kvarnström) har også sett han i mange kamper.

Dermed er det bare å glede seg til Austin ikler seg Lillehammer-drakten og i mellomtiden ønsker vi han varmt velkommen til L.I.K. og Lillehammer!

Kommentarer

Kommentarer