Bli med Lillehammer IK til den lokale sparebanken!

Høsten 2017 inngikk Lillehammer Ishockeyklubb en generalsponsoravtale med Sparebank 1 Gudbrandsdal.

Web-redaksjonen spurte markedssjef i Lillehammer Ishockeyklubb, Rune Kaadekilde Hansen, hvordan denne avtalen ble til?
– Når vi etter forrige sesong begynte å se oss om etter en ny Generalsponsor innen bank/finans var det naturlig for oss å se lokalt. Vi ønsket en bankpartner som var lokal og nær. Samtidig var vi opptatt av hvordan vi skulle bli «hele dalens lag»! Derfor falt det seg naturlig for oss å ta kontakt med Sparebank 1 Gudbrandsdal. De har avdeling i Lillehammer og oppover hele dalen. Med hovedkontor på Vinstra passet det som hånd i hanske for vår satsning mot dalen. Når vi tok kontakt ble vi veldig godt tatt i mot og avtalen som Generalsponsor ble underskrevet på isen under fjorårets kick-off.

Hva får Sparebank 1 igjen for en slik satsning?

– Først og fremst god synlighet i sitt hovednedslagsfelt – dalen og Lillehammer, men også nasjonalt. I år har Lillehammer Ishockeyklubb vært ekstremt mye på Riks-TV. TV-tiden, oppslag på nett og papir har vært formidabel, sier Kaadekilde Hansen. I tillegg til det håper vi jo at flest mulig av våre medlemmer og supportere blir med oss til Sparebank 1 Gudbrandsdal. De sponser massevis av lokale lag og foreninger, og derfor er det veldig viktig at medlemmene i de forskjellige lag/foreninger benytter seg av banken, sier Markedssjefen før han fortsetter…

– Vi håper jo også at flere av våre samarbeidspartnere blir med over til den lokale banken. Lillehammer Ishockeyklubb har som ambisjon og bygge regionens beste idrettsnettverk. Derfor må vi hele tiden videreutvikle produktet vårt, skape arenaer hvor vi kan knytte nye kunderelasjoner og skape business innad i sponsorfelleskapet. Et sterkt engasjement fra regionens næringsliv er en forutsetning for å ha et topplag i ishockey her på Lillehammer. For å lykkes er det derfor avgjørende at alle er flinke til å benytte hverandre innad i nettverket, da først lykkes vi sammen.

Og helt til slutt, Kaadekilde Hansen – din oppfordring?
– Benytt klubbens partnere og fortell at du kommer fordi de støtter ditt lokale lag eller forening.

Avslutningsvis ønsker vi i WEB-redaksjonen markedsavdelingen lykke til i arbeidet med å få på plass samarbeidspartnere foran kommende sesong.
– Det trenger vi, med nærmere 130 partnere på alle nivåer og forhåpentligvis noen nye, har vi bare tida og veien, avslutter markedssjefen i Lillehammer Ishockeyklubb.

 

Bildet: Denne blide gjengen møter du hos Sparebank 1 i Gågata på Lillehammer.
Markedsavdelingen i Lillehammer Ishockeyklubb oppfordrer alle partnere, medlemmer og støttespillere til klubben å bruke den lokale banken. De samarbeider med lokalidretten i hele vår region!

 

Kommentarer

Kommentarer