Årets publikumsspiller har signert – Justin Hickman er klar for L.I.K.!

Årets spilleraksjon ble lansert i mai og hadde som mål å samle inn midler til kommende sesongs publikumsspiller. Det ble etterhvert klart at kanadiske Justin Hickman fylte mange av de kvalitetene både publikum og klubben så etter, og Hickman ble derfor utpekt som en potensiell forsterkning.

Kanadieren, med totalt 128 kamper i AHL (ligaen under NHL) er en spillertype klubben har sett etter en stund, forteller sportssjef Atle Svensrud. – Justin er en ung og sulten spiller med god erfaring fra WHL og AHL, hvor han fikk prøve seg allerede som 19/20-åring. Med sine 102 kilo og 189cm vil han ha en tilstedeværelse på isen og vil kunne løse oppgaver som en skikkelig power-forward. Fra sin tid i WHL har han vist seg som en målgjører, og vi har tro på at han blir en suksess i Lillehammer-drakten, forteller Svensrud.

Svensrud forteller videre at klubben var avhengig av å få inn ekstra midler dersom signeringen av Hickman skulle kunne gjøres på en økonomisk forsvarlig måte. – Fjoråret, hvor vi endelig kom til en finale, var båret frem av blant annet 250.000,- fra fjorårets aksjon. Styret ønsket dette året å bygge organisasjon, og valgte å ikke øke budsjettet på sport. En fornuftig løsning, men det innebar samtidig at jeg som sportssjef måtte tenke konstruktivt ift. å ta ytterligere steg. Vi valgte derfor å satse på at engasjementet ble likt i år, hvilket det ble. I år har utelukkende privatpersoner bidratt, mens bedrifter var en sentral del av fjorårets aksjon.

Styremedlem Sander Dokken, som har hatt ansvar for gjennomføringen av årets spilleraksjon, forteller om et voldsomt engasjement. – Vi kom litt tregt i gang, og skjønte at vi måtte ha et navn å koble aksjonen opp i mot. Da vi fant frem til riktig spiller, fikk aksjonen en ny giv. Før helgen så vi engasjementet bygge seg opp på sosiale medier, og gjennom helgen har det kommet inn midler som gjør at vi til sammen har fått inn over 186.000 kroner. Det takker vi ydmykt for, forteller Dokken.

Vi ønsker Justin Hickman velkommen til Lillehammer Ishockeyklubb og ser frem til å ta han i mot på isen når treningene begynner! Samtidig ønsker Lillehammer Ishockeyklubb å rette en stor takk til ufattelig mange bidrag – store som små.

For en oversikt over giverne i årets spilleraksjon, kan du besøke www.spilleraksjonen.com. Siste oppdatering klubben har hentet ut fra banken er pr. 25.06.18 kl. 00.01. Givere etter dette tidspunktet ligger derfor ikke inne når denne nettsaken publiseres. 
Dersom du ikke finner deg selv på listen, eller du mener den inneholder feil, kan du sende oss en e-post til mail@spilleraksjonen.com.

Premier ifm. spilleraksjonen vil bli trukket ut i løpet av de nærmeste dagene.

Kommentarer

Kommentarer