Jørgen Hanneborg har skrevet under en toårskontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb!

I går kunne vi gledelig offentliggjøre at U20-landslagskeeper, Jørgen Hanneborg, har skrevet under på en toårskontrakt med klubben. 19-åringen kommer fra spill i finske Espoo.

Det har vært flere klubber som har vært ute etter Hanneborg sin signatur. Men valget hans falt til slutt på Lillehammer – og mye av grunnen til det var den talentfulle stammen av unge norske spillere klubben har bygd opp.

– L.I.K virker som en veldig bra drevet klubb. Her er det veldig mange bra unggutter som vil opp og fram og jeg tror jeg kan utvikle meg i takt med de.

Jørgen Hanneborg har de siste årene tjenestegjort i Espoo – på henholdsvis U18 og U20. Der har han gjort sakene sine godt og endte med en redningsprosent på 90,8% på 16 kamper i SM-Liiga (juniorligaen i Finland). 19-åringen spilte også U20-VM for Norge hvor han var en viktig årsak til at det ble opprykk til B-puljen igjen med sine meget solide 94,4% på tre kamper. Men nå vender han altså hjem til Norge og Lillehammer for å utvikle seg videre som keeper.

– Jeg fikk et veldig bra tilbud av Lillehammer. Og jeg ser på dette som en god sjanse til å få spilt seniorhockey  istedenfor å bli igjen i Finland å spille juniorhockey. Jeg syntes det var på tide og prøve meg på et høyere nivå – og da passet Lillehammer best.

Hanneborg har også ambisjonsnivået inne foran kommende sesong – både for seg selv og laget.

– Personlig har jeg som mål å etablere meg i Get-Ligaen og få en god del matcher. For laget sin del må vi ha som mål å gjøre det så bra som mulig og forhåpentligvis kan vi kjempe helt oppe i toppen!

Sportssjef, Atle Svensrud, er strålende fornøyd med vår nyeste og siste signering!

– Nå som Ørslien har lagt opp på grunn av studier trengte vi en ny keeper. Derfor er vi strålende fornøyd med at vi fikk på plass Hanneborg. Han er en av de mest talentfulle keeperne i Norge. Jørgen er utrolig ambisiøs og har som mål å bli 1.keeper. Han har en tøff innstilling og ønsker å bli best! Vi er som sagt veldig godt fornøyd med at vi fikk tak i han – i sterk konkurranse fra andre klubber i Norge og utlandet. En keeper for framtiden, men som også kan gå inn å gjøre det godt allerede kommende sesong, avslutter sportssjefen.

Med det er laget til sesongen 2018/19-sesongen komplett og det er bare å glede seg til august!

Kommentarer

Kommentarer