Frivillige søkes: Vil du bli en del av L.I.K.´s arbeidsgruppe på sosiale medier?

Vil du bli en del av L.I.K.´s arbeidsgruppe på sosiale medier?

Sosiale medier er et satsingsområde for Lillehammer Ishockeyklubb. Klubbens ulike flater skal skape engasjement og gi publikum innsyn i klubbens virksomhet. L.I.K. er i dag synlige på Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat, nettside og etterhvert med egen app, men dette er arbeidsomt å drifte. «Laget» på sosiale medier, som består av få personer under ledelse av styremedlem Sander Dokken, søker derfor nå etter en frivillig som kan bidra først og fremst på klubbens Instagram-profil. 

Kunne du tenke deg å bidra på Instagram? 

Du vil først og fremst få ansvar for å oppdatere klubbens «Instagram-story» på kampdag. Dersom du ønsker å bidra også med andre ting, eller har idéer eller tanker om klubbens virksomhet på SoMe, ønsker vi dette hjertelig velkommen! 

Du bør være kreativ, flink med mobiltelefon, tilgjengelig på de fleste hjemmekamper og ha forståelse for sosiale medier og dets påvirkningskraft. 

Vi har dessverre ikke mulighet til å tilby lønn, men du får presseakkreditering til hjemmekamper og eventuelle bortekamper du ønsker å dekke, hvilket gir tilgang til «indre bane». Dette igjen gir et unikt innblikk i spillernes hverdag.

Dersom du kunne tenke deg å bidra, send en e-post til dokken1997@hotmail.com hvor du skriver noen linjer om deg selv.

Kommentarer

Kommentarer