Bronsepartner-avtale med ASKUS AS!

ASKUS AS v/ Jan-Tore Horn har fornyet sin sponsoravtale med Lillehammer Ishockeyklubb. I avtalen for kommende sesong er firmaet faddersponsor for L.I.K.s nye, unge målvakt og U20-landslagsspiller Jørgen Hanneborg.

Askus AS ble etablert i 1992, og har kontor i Lillehammer sentrum. Firmaet har solid erfaring og over 360 kunder fordelt på et bredt spekter av ulike næringer. Kontoret består av 12 ansatte, hvorav 6 autoriserte regnskapsførere. Byrået er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem i Regnskap Norge. Du kan lese mer om firmaet på deres hjemmesider.

ASKUS AS -Regnskapsbyrået for deg som ønsker god kontroll og frigjort tid –

Lillehammer Ishockeyklubb ved Jørgen Hanneborg og Øyvind Berg takker ASKUS AS for tilliten og ser frem til samarbeidet.

Bildet: Øyvind Berg (salgssjef marked/arrangement – L.I.K.) og Jan Tore Horn (daglig leder i ASKUS AS) er fornøyde etter inngåelsen av avtalen, som gjør ASKUS AS til bronsepartner i L.I.K.

Kommentarer

Kommentarer