Nick Dineen har signert ny treårskontrakt!

Vi kan i dag gledelig offentliggjøre at kapteinen vår, Nick Dineen, har skrevet under på en ny treårskontrakt med klubben!

Nick kom først til klubben foran 13/14-sesongen, før det ble et lite opphold med spill i Danmark og Tyskland før han i fjor kom tilbake. Nick står med 114 poeng på 116 kamper for klubben på to sesonger – så hans kvaliteter på banen er udiskutable. Nå binder han seg til klubben de tre neste årene, noe han selv er meget tilfreds med.

– Hovedgrunnen til at jeg blir i Lillehammer er at jeg elsker klubben. Det er en fantastisk klubb med fantastiske mennesker i og rundt organisasjonen. Jeg har virkelig storkost meg i Lillehammer. Kona mi er også fra her og vi setter pris på å være nære familien.

Når Nick kom hit i 2013 signerte han en ettårskontrakt med klubben. Når han kom tilbake i fjor signerte han for to år og nå undertegner han en ny treårskontrakt. Dette er en klar strategi fra klubben sin side og tenke mer langsiktig og bygge kontinuitet. Dineen setter også pris på den langsiktige tankegangen og mener kanskje dette kan gjøre det lettere for spillerne å prestere.

– Jeg er usikker på om det gjør at du presterer mye bedre, men det tar helt klart vekk litt stress når du vet du skal være et sted over en lengre periode.

Men kapteinen vår forsikrer oss om at dette ikke blir noen hvilepute for hans del.

– Men samtidig er målet mitt å vinne, så det er alt som betyr noe for meg. Det er også grunnen til at jeg signerte tre år her – jeg vet at dette laget er bra nok til å vinne og jeg vil være en del av det.

Som nevnt tidligere spilte Nick i klubben allerede i 2013 før det ble noen års opphold. Når han kom tilbake merket han at klubben har utviklet seg og blitt mer profesjonell på alle mulige måter.

– Det har helt klart vært en utvikling her. Jeg synes vi gjør ting bedre og på en mer profesjonelt nå enn vi gjorde forrige gang jeg var her.

Nick sin ekstreme vinnervilje er en gjenganger i alle svarene hans.

– Og når har alle fått smaken på en finale og alle her vil ha mer!

Det å signere kapteinen vår på tre nye år – rett før sesongstart – er en strålende nyhet for alle som er glad i klubben. Dineen ser forøvrig veldig lyst på den kommende sesongen.

– Jeg gleder meg veldig til å starte sesongen. Vi har et bra lag og om vi jobber hardt og spiller på rett måte er – «the sky is the limit» for oss, avslutter Nick.

Mannen bak signeringen – sportssjef Atle Svensrud – er minst like begeistret som Nick.

– Han hadde opprinnelig ett år igjen av kontrakten, men når vi hadde mulighet signerte vi han for tre nye år. Det var selvsagt naturlig for oss at han blir, men han følte det også på samme måte. Han har jo bosatt seg her selv om ikke det var avgjørende for at han signerte ny kontrakt. Han var opptatt av at vi fortsatt har ambisjoner de kommende årene – noe vi har!

Hvor viktig er denne signeringen for klubben?

– Det er klart den er veldig viktig. Nick er kapteinen vår og nå som han signerer tre nye år fortsetter vi med å tenke langsiktig og på det å bygge kontinuitet – noe som er viktig for oss. Det er veldig betryggende for oss at han blir her i tre sesonger til. Rett og slett en fantastisk signering, avslutter en fornøyd sportssjef.

Med det er det bare å glede seg til Dineen tar med seg gutta i krigen på søndag!

Kommentarer

Kommentarer