Hjemmepremiere: Lillehammer – Frisk Asker

Det er endelig duket for sesongens første hjemmekamp. Kveldens motstander er Frisk Asker.

Ingen av lagene fikk den starten på sesongen som de ønsket. Frisk tapte på straffer mot nyopprykkede Ringerike, mens vi tapte i Furuset Forum mot Vålerenga. Med andre ord er det to revansjesugne lag som møter hverandre. Joey Benik kan fortelle at dagene etter tapet mot Vålerenga har blitt brukt godt.

– Vi hadde fri mandag også var vi tilbake på trening tirsdag og onsdag der vi har jobbet med en del ting for å forbedre oss.

Nå er det som nevnt Frisk Asker som står på motsatt side. Et Asker-lag som av mange er tippet til å være med helt i toppen. Benik tror kveldens affære blir fartsfylt.

– Frisk er et kvikt lag med masse ferdigheter. Mange av lagene i ligaen kommer til å være som de i år. Jeg forventer at de kommer ut i et høyt tempo mot oss.

Nå er det fem måneder siden NM-finalene og sist A-laget spilte en tellende kamp i Kristins Hall. Joey gleder seg veldig til å spille foran hjemmesupporterne igjen.

– Jeg kan ikke vente med å spille foran våre fans igjen. Vi fikk ikke den starten på sesongen som vi ønsket, så det blir viktig for oss å spille en god kamp

 

Med det er det bare å glede seg til kveldens hjemmepremiere mot Frisk Asker. Billetter kan du kjøpe i APPEN  eller i billettbua før kamp.

Om du mot formodning ikke har mulighet til å se kampen fra tribuneplass kan du se kampen på TV2 sumo, følge den hos GD eller på vår Twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 18.30 – GOD KAMP!

Statistikk mot Frisk Asker forrige sesong:

Kamper: 5
Vunnet: 4
Tap: 1
Scorede mål: 22
Mål i mot: 11

 

Kommentarer

Kommentarer