Før kampen: Manglerud Star – Lillehammer

Kampene kommer som perler på en snor om dagen. Siden seriestarten 9. september (11 dager) har vi allerede spilt fire kamper. Og i dag står den femte kampen i årets sesong for tur. Vi skal til «garasjen» og møte Manglerud star.

Som nevnt er fire kamper spilt og status for vår del er tre tap og en seier på de fire første. Poengmessig er det selvsagt ikke der vi vil være, men ser man bak resultatene er det langt lystigere tolkning. Vi har fått litt dårlig betalt i noen av de foregående kampene. Stian Kaltrud Nystuen beskriver sesonginnledningen slik.

– Jeg synes innledningen har vært litt opp og ned, men jeg synes det ser positivt ut tatt de siste kampene i betraktning. Vi skulle selvsagt hatt enda mer poeng enn det vi har, men vi fortsetter å kjøre på og da vil poengene komme også

Kaltrud Nystuen noterte seg for sesongens første mål i sist oppgjør noe som var befriende for hovedpersonen selv.

– Det er alltid deilig å score, så det hjelper absolutt på selvtilliten

Hjemmebanen til Manglerud – «Garasjen» – er kjent for at den er veldig liten i størrelse. Uten at undertegnede har nøyaktige tall er den en god del smalere enn Kristins Hall og derfor er det veldig mange kvadratmeter av isen som er borte. Dette er alle spillerne vant med, så Kaltrud Nystuen understreker at dette ikke endrer noe av gameplan.

– Vi må fortsette å spille på systemet vårt og det vi er gode på. Banen er litt mindre, men det betyr bare at vi får litt mindre tid på avgjørelsene vi skal ta, men ellers holder vi oss til gameplan.

Kampene mot Manglerud Star er stort sett morsomme og fartsfylte kamper. Stian tror kveldens kamp ikke blir noe unntak.

– Jeg tror kampen i kveld blir en jevn og fartsfylt kamp. Det er to lag som alltid jobber hardt, så vi satser på at det blir en morsom kamp.

Vi lar det bli siste ord og ønsker Stian og resten av gutta lykke til i kveldens kamp!

Kampen kan du se på TV2 sumo, følge via vår samarbeidspartner GD eller på vår egen twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 18.30 – GOD KAMP!

Kommentarer

Kommentarer