Før kampen: Stjernen – Lillehammer

I dag er det klart for ny bortekamp. Gutta setter seg på bussen retning Østfold for å møte Stjernen. Begge lag står med fem poeng etter seks spilte runder.

Årets sesonginnledning har – poengmessig – vært litt under pari. Det er noen kamper hvor vi absolutt hadde fortjent å fått med oss noe, men hvor vi til slutt måtte innse at det var «stang ut» og endte med null poeng. Mye av spillet har vært bra og Jacob Lundell Noer kan bekrefte at stemningen i laget er bra.

– Man er selvsagt frustrert og sint etter en dårlig kamp, men vi er nødt til å holde oss positive og se fremover. Stemningen i laget er bra. Alle er positive på og utenfor isen noe som øker kvaliteten på treningene våre.

Etter en veldig hektisk sesonginnledning med seks kamper på elleve dager er det nå fem dager siden sist kamp. Det betyr at gutta har fått litt hvile og i tillegg fått trent litt ekstra godt. Lundell Noer synes det har vært en god treningsperiode.

– Vi har fått litt mer tid til å trene og terpe på detaljer nå som vi har hatt en del treninger denne uken. Det har vært bra tempo og høyt energinivå. Vi har stort sett trent på det meste –  defensiv sone, midtsone og offensiv sone – alt med fokus på pasningskvalitet, plassering og mye skøytegåing.

Lundell Noer danner rekke med to andre unggutter – Ellingsen og Nystuen.

– Jeg synes rekken fungerer bra. Vi kjenner hverandre godt og vet hvor vi har hverandre, men må bli mye mer kliniske når det kommer til avslutninger. Vi må være mer bestemte slik at vi får pucken i mål.

Nå venter altså Stjernen i Fredrikstad – en bortebanen det aldri er lett å komme til. Jacob vet hva som må til for å slå de, slik at vi får med oss tre poeng hjem.

– Alle er nødt til å gjøre jobben sin slik at alle kan stole på hverandre på isen. Da blir det mye lettere og ikke minst morsommere å spille hockey, avslutter unggutten.

Med det sagt ønsker vi Jacob og resten av gutta lykke til i Fredrikstad i kveld.

Bengtsberg er fortsatt ikke tilgjengelig for spill, men Saxrud Danielsen er tilbake.

Kampen ser du på TV2 Sumo eller så kan du enten følge den hos GD eller vår egen twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 18.30

Kommentarer

Kommentarer