Hockey Classic: OPPDATERT BILLETTINFO

Oppdatert billettinfo vedrørende Hockey Classic:

Som tidligere kommunisert har de som enten har sesongkort eller VIP-kort allerede fått tildelt plasser i Håkons Hall.

Det er fortsatt en del felter som er sperret. Disse er i utgangspunktet tiltenkt sponsorer, sesongkortinnehavere og allerede bestilte gruppebestillinger.

Søndre sving (E12) i Håkons Hall er – akkurat som i fjor – til Storhamarsupportere (ståplasser). Dette feltet selges gjennom Storhamar supporterunion (SSU). Her skal det kun være folk med Storhamar supportereffekter.

Nordre sving (B12) i Håkons Hall er – akkurat som i fjor – til Lillehammersupportere. Det er nå mulig å kjøpe billetter på B12 (ståfeltet). Dette gjøres på følgende måte: Send navn og tlf.nr til Roger Opsahlhagen (48028943) eller på mail til post@patriotenelillehammer.no. Priser er 250 for voksen og 100 for barn mellom 3 og 13 år. Etter bestilling vil du få billetten din rett i appen. Her skal det kun være folk med Lillehammer supportereffekter. Minner også om at man må belage seg på å stå på dette feltet.

Inndeling av hallen er følgende: Det er lagt opp slik at søndre sving er for Storhamarsupportere. Hvilket betyr alle E-feltene samt D11 og D12 er myntet på Storhamarsupportere. A- og F-feltene er avholdt til Lillehammers sponsorer, sesongkortinnehavere samt de som har kjøpt VIP. Resterende B- og D-felter er også i utgangspunktet tiltenkt Lillehammersupportere.

De øverste ståfeltene er fortsatt sperret!

Har du spørsmål kan du ta kontakt på mail@lillehammerhockey.no eller så kan du kontakte oss på Facebook!

 

 

Kommentarer

Kommentarer