Før kampen: Lillehammer – Ringerike Panthers

Det er klart for ny hjemmekamp. Det er duket for et historisk første møte når Ringerike gjester Kristins Hall i ettermiddag.

Det er tabellnabo – Ringerike – som i dag står på motsatt banehalvdel. Begge lag kommer fra et tap mot Fredrikstad-laget Stjernen. Tross det forsmedelige tapet i Fredrikstad sist sier Martin Ellingsen at stemningen i laget er bra.

– Stemningen i laget er bra, men vi er jo ikke fornøyd med resultatene så langt. Vi må bare fortsette og ta med oss det positive og bygge videre på det.

Etter tapet i Fredrikstad på lørdag har gutta rukket å hatt et par økter på is for å forberede seg best mulig til dagens kamp.

– Treningene har vært bra. Blir mye 3-mot-2- og 2-mot-1-spill, samt mye terping på 5 mot 5 for å være best mulig forberedt til kamp.

Ellingsen danner som kjent rekke med Noer og Nystuen – han synes samarbeidet dem i mellom har fungert.

– Synes rekken vår fungerer ganske bra. Vi har ikke helt fått den uttellingen vi ønsker, men vi passer hverandre ganske bra i spillestilen. Vi er en rekke med mye offensiv styrke så håper uttellingen kommer.

Ringerike er et nytt og morsomt bekjentskap for oss i L.I.K. Vi har hvert fall aldri møtt de i Get-liga-sammenheng. Og Martin synes også det blir spennende å møte et nytt lag.

– Det er alltid å møte nye lag. Ringerike er et lag vi absolutt ikke kan undervurdere, det så vi allerede i første runde.

Og avslutningsvis – hva må til for å tre poeng blir igjen på Lillehammer?

– Vi må følge gameplan, være sterke defensivt og produktive i det offensive spillet, avslutter Ellingsen.

Vi ønsker Martin og resten av gutta lykke til i ettermiddagens kamp.

Om du mot formodning ikke kan se kampen fra tribuneplass kan du se den på TV2 Sumo, følge den hos GD eller på vår egen twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 17.00

I dag får vi også hyggelig besøk av en del soldater som er på NATO-øvelse som hadde lyst til å se hockeykamp mens de var her.

Kommentarer

Kommentarer