Tommie kommer helt fra Nederland for å overvære Hockey Classic!

Det er i skrivende stund 47 dager til Hockey Classic i Håkons Hall. Vi kunne fredag lese i GD at det var solgt godt over 2000 billetter allerede. «En god start»,  påpekte prosjektleder, Kjell Stenberg. Vi vet med erfaring fra i fjor at Hockey Classic ikke bare vekket nasjonal interesse, men også internasjonal. I år er intet unntak. Vi har i den anledning tatt en prat med Tommie fra Nederland. 

Tommie Moors kommer helt fra Nederland for å se Hockey Classic 17. November. Tommie er Tilburg Trappers-fan – laget Parker Bowles spilte på i fjor. Det er flere grunner til at Tommie ønsker å komme til Lillehammer for å overvære Hockey Classic.

– Når jeg kjøpte drakten til Parker Bowles på draktauksjonen til Tilburg Trappers og den ikke ble signert, hørtes det ut som en god ide å se en Lillehammerkamp og få den signert av Parker. Og tillegg så jeg på resultatene fra forrige sesong, og de var veldig gode – så forhåpentligvis blir det en god kamp.

I fjor var det 10 031 tilskuere som fikk servert en god hockeykamp med en herlig nerve. Vår nederlandske venn håper på det samme i år.

– Jeg og min far ser virkelig frem til denne kampen. Jeg er også veldig nysgjerrig på nivået på ligaen og atmosfæren i hallen.

Parker Bowles har allerede rukket å bli en publikumsfavoritt blant Kristins Hall-publikummet med sin lekenhet og finesser. Bowles er også Tommie sin favorittspiller etter hans år i Tilburg Trappers.

– Ja, det stemmer. Parker er en veldig god spiller. I fjor kom han til Tilburg Trappers og vokste seg kjapt til å bli en av de viktigste spillerne i laget med sine ferdigheter og mål.

Om du lurer på hvem Tommie heier på i det han inntar Håkons Hall lørdag 17. November med sin far – har han følgende å si.

– Jeg håper virkelig Lillehammer vinner, men jeg håper også på en veldig god kamp med masse action og mål. Og jeg har heller ikke noe i mot at Bowles scorer ett mål eller to.

Når undertegnede startet å skrive var det 47 dager og 35 minutter til Hockey Classic – nå er det 47 dager og 6 minutter og på den tiden har det blitt solgt femten billetter til kampen. Om du ikke er en av de femten som har kjøpt har vår nederlandske venn en oppfordring.

– Sørg for at du er der, hockey er en fantastisk sport. Kjøp billettene dine nå slik at du er sikret å få oppleve det – du vil ikke angre, avslutter Tommie.

Med det ønsker vi Tommie og hans far hjertelig velkommen til Lillehammer og Håkons Hall den 17. November.

Kommentarer

Kommentarer