Før kampen: Ringerike – Lillehammer

Get-ligaen går unna og vi har allerede kommet til runde 16. Dagens utfordring er nykommeren Ringerike Panthers i Schongshallen. Vi ligger på fjerde plass med 24 poeng før dagens kamp, mens Ringerike ligger på sisteplass med 8 poeng. Siste oppgjør mellom lagene endte med 8-2-seier i vår favør.

Årets Lillehammer-lag har for alvor satt seg. Den siste tiden har vært preget av underholdene hockey, bra poengfangst og gode prestasjoner. En av årets nykommere, Parker Bowles, gleder seg til fortsettelsen.

– Jeg føler virkelig at vi har begynt å finne vårt spill som et lag og jeg ser fram i mot se hva vi kan få til i framtiden.

Mange hevet på øyebrynet når vi offentliggjorde at vi hadde signert en spiller fra tysk tredjedivisjon. Nå, drøyt to måneder ut i sesongen, har han stilnet de fleste kritikere med sin lekne spillestil, fantastiske overblikk og står per nå med 13 poeng (7+6) på de femten første kampene i Get-ligaen. Hovedpersonen selv er ydmyk i beskrivelsen av sin egen sesongstart.

– Alle gutta i garderoben har vært helt fantastiske og det gjør det lett for meg som ny i laget å gå ut på isen, spille mitt spill og bidra til at laget vinner kamper.

Parker har så langt ingenting å utsette på Lillehammer.

– Jeg trives her i Norge og er glad for å være en del av Lillehammer.

Sist gang vi møtte Ringerike vant vi som nevnt 8-2. Det var en kamp hvor det for alvor løsnet offensivt og mange fikk notert seg i poengprotokollen. Sett tilbake kan man si at det på mange måter var et vendepunkt i årets sesong. Etter den kampen har stort sett pilen pekt oppover. Bowles er enig i at det var en god kamp.

– Det var uten tvil en bra kamp for oss og hjalp oss med å få noen seiere på rad etter den kampen. Jeg gleder meg til den neste kampen.

Men hvordan sørger vi for å slå Ringerike igjen?

– Vi må bare holde oss til gameplan og de tingene som gjør oss suksessfulle som gruppe, avslutter Parker Bowles.

Vi ønsker Parker Bowles og resten av gutta god tur og lykke til i kveldens kamp mot Ringerike.

Kampen kan du se på TV2 Sumo, følge på GD eller via vår twitterkonto: @Lillehammerik

Kampstart 18.30!

 

Kommentarer

Kommentarer